در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
این طرز تهیه منحصربهفرد، متعلق به مردم لارستان استان فارس است که به واسطه طعم بسیار خوب آن، در بین دیگر اهالی ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در شهرهای مختلف طبخ میشود. این کباب را با گوشتهای مختلف از جمله گوشت بز، مرغ، گاو و گوساله تهیه میکنند. راز خوش طعمی این غذا در بیات کردن گوشت این کباب است.
گوشت را تکه کنید و مدتی در هوای آزاد بگذارید تا هوا بخورد. این هوا خوردن گوشت قبل از طبخ باعث خوش طعم شدن بیشتر آن میشود.
برای تهیه کباب ماستی یا کباب لاری مرغ به این مواد احتیاج دارید:
مرغ متوسط: یک عدد
پیاز: 2عدد
تخم گشنیز: یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه: 2 عدد
ماست پر چرب: 1.5 لیوان
زعفران دم شده: 2 قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا: 1.5 قاشق غذاخوری
روغن: نصف لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
تکههای مرغ را در ظرفی بریزید و روی آن پیاز را حلقه حلقه خرد کنید. آبلیمو ترش را روی مرغها بریزید. حتی میتوانید پوست لیموترش را هم برای خوشبو شدن بیشتر کبابتان لای تکهمرغها قرار دهید. تخم گشنیز را شکسته و در ماست چکیده بریزید. فلفل قرمز پاپریکا و نمک را به ماست و ماست را هم روی مرغها اضافه و کاملا آن را با مرغ مخلوط کنید. در آخر هم روغن و زعفران دم شده را روی مرغ بریزید.
گوشت مرغ را به مدت 12 ساعت در ظرف دربسته در جای خنک یا یخچال قراردهید تا کاملا مزهدار شود و بعد کباب کنید.
کباب لاری را بر آتش ملایم زغال کباب کنید تا کاملا مغز پخت شود.آتش تند باعث سوختن لایه ماستی روی کباب میشود و داخل آن خام میماند.
بعد از پخت کمی زعفران آب شده و آبلیمو روی کبابها بمالید و سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: