تسویه حساب استقلالی‌ها در قم

پرسپولیس صدر را پس می‌گیرد؟

هفته دوازدهم لیگ برتر امروز با دیدار گسترش فولاد و سپاهان در تبریز آغاز می‌شود و فردا با مسابقه پرسپولیس و ماشین سازی به پایان می‌رسد.
کد خبر: ۹۷۳۸۳۸

همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد در میان تیم‌های لیگ برتر فقط پرسپولیس و تراکتورسازی در کورس قهرمانی قرار دارند و تیم‌های دیگر خطری برای صدر جدول محسوب نمی‌شوند.

برای لیگی که عنوان حرفه‌ای برای خود انتخاب کرده، نگران‌کننده‌ است که بسیاری از تیم‌های آن مقروض و بدهکار باشند و فقط دو تیم در جاده قهرمانی گام بردارند.

امید اهالی فوتبال آن است که رقابت کمی متوازن‌تر از این باشد. برای اهالی فوتبال که چند فصل اخیر و رقابت نفس به نفس چند تیم تا روز آخر برای قهرمانی را تجربه کرده‌اند، قابل قبول نیست که از همین هفته‌های ابتدایی، تنها دو تیم را مدعی قهرمانی ببینند.

تسویه حساب استقلالی‌ها در قم

بعد از ماجراهایی که در جام حذفی رخ داد، بدیهی است که بازی امروز صبا و استقلال در قم، دیداری انتقامی تلقی شود. استقلال که هفته قبل، بازی 2 بر صفر برده در تهران را مقابل گسترش فولاد به تساوی 2 بر 2 تبدیل کرد، این هفته برای احساس زندگی، مجبور است از قم امتیاز بگیرد.

حریف امروز استقلال تیم صباست که هفته قبل مقابل تراکتورسازی نیز شایسته شکست نبود. این تیم در بازی دو هفته قبل در جام حذفی هم اجازه خلق موقعیت به استقلال نداد. ماجراهای عجیب بازی دو هفته قبل در تهران، به اندازه کافی فضای رفاقت بین دو سرمربی استقلالی را خاکستری کرد. هم صمد مرفاوی از علیرضا منصوریان ناراحت شد و هم منصوریان از صمد مرفاوی. داستان بازی امروز کاملا متفاوت است.

پرسپولیس به صدرنشینی می‌اندیشد

برانکو و شاگردانش فکر نمی‌کردند در بازی بیرون از خانه با پیکان به زحمت بیفتند؛ اما بازی نشان داد سفیدهای خودروساز، بی‌دلیل به نیمه بالایی جدول نرسیده‌اند. دو امتیاز حیاتی پرسپولیس در این بازی از دست رفت تا همراه با آن، صدرنشینی هم از کف برود. نگاه پرسپولیسی‌ها بیشتر از هر بازیکن دیگری، متوجه مهدی طارمی است که در همین 11 هفته می‌توانست تکلیف آقای گلی لیگ این فصل را مشخص کند. او در این 11 هفته که چند هفته‌اش را برای دلخوری و قهر برانکو از دست داد، بیش از 30 موقعیت مسلم گلزنی داشت که تنها 6 بار موفق به گشودن دروازه حریفان شد. سرنوشت طارمی برای بازی امروز مشخص نیست. شاید برانکو تحت فشار افکار عمومی و رسانه‌ها و البته هواداران، طارمی را روی نیمکت بنشاند و شاید هم به او بازی بدهد. پرسپولیس در بازی فردا به اندازه اکسیژن به 3 امتیاز این بازی نیاز دارد و ماشین‌سازی نیز به دنبال همین هدف است

تراکتور همچنان در تبریز

آخرین بار که تراکتورسازی برای بازی از تبریز بیرون آمد مربوط به هفته هشتم و بازی با سایپا (24 مهر) بود. از آن زمان تاکنون تراکتورسازی در تبریز بازی کرده و امروز هم میزبان پدیده است. دیداری که به‌نظر نمی‌رسد برای سرخ‌های صدرنشین لیگ بازی سختی باشد.

تراکتور مدعی شماره یک قهرمانی در لیگ برتر امسال است و اکنون هم در صدر جدول حضور دارد. این تیم هر چه دلتان بخواهد دارد. بازیکن گرانقیمت و باکیفیت خارجی و فوق‌ستاره‌های داخلی. ضمن آن‌که تراکتور تنها تیم لیگ برتری است که می‌تواند بازیکن سرباز بگیرد و همین باعث شده بهترین‌های لیگ در سن سربازی جذب این تیم شوند. تراکتور اگر بتواند در بازی امروز 3 امتیاز را مال خود کند، در صدر جدول باقی می‌ماند.

تقابل سعداوی و دایی

نفت بعد از خصوصی شدن و برخورد با مشکلات حقوقی انتقال واگذاری مالکیت، مشکلات مالی مختلفی را تجربه کرده که از این نظر با فولاد تفاوت دارد. فولاد بعد از ناکامی های ابتدای فصل، ساسان انصاری را از پرسپولیس پس گرفت تا کاملا متحول شود. سعداوی در بازی امروز هم روی این بازیکن حساب ویژه‌ای باز کرده است.

دوئل همسایه‌ها

همه فکر می‌کردند پیکان بلافاصله بعد از صعود به لیگ برتر به دسته اول برمی‌گردد؛ اما این تیم حالا با آقامعلم، کاملا متحول شده و در مکان چهارم جدول حضور دارد. اختلاف پیکان با صدرنشین تبریزی لیگ 7 امتیاز و با قعرنشین تبریزی لیگ 10 امتیاز است.

پیکان در بازی هفته قبل مقابل پرسپولیس نشان داد چه تیم خطرناکی است. پیکان باید به خانه تیمی برود که حالا تیم خطرناکی است. در برابر پیکان، ذوب آهن قرار دارد که به محض جدایی یحیی گل محمدی، متحول شد و از قعر جدول تا مکان پنجم بالا آمد و همسایه پیکان است.

فولادهای خصوصی و دولتی

گسترش فولاد بعد از آنکه 10 نفره بازی باخته مقابل استقلال را به تساوی تبدیل کرد، برای بازی این هفته انگیزه و روحیه گرفت. فولاد مبارکه سپاهان که انتظار داشت با به خدمت گرفتن سرمربی تیم قهرمان فصل قبل، به جمع مدعیان قهرمانی اضافه شود، اکنون در رده هفتم است؛ مقامی که اصلا باب میل پرافتخارترین تیم تاریخ لیگ برتر نیست. البته برخی از اهالی فوتبال، ناکامی‌های این تیم را به آه افرادی مرتبط می‌دانند که با آنها غیرمنصفانه برخورد شد و آخرین آنها حسین فرکی بود. برخورد این دو تیم که نماینده دو شرکت خصوصی و دولتی فولاد کشور هستند، می‌تواند آینده آنها را در لیگ این فصل تعیین کند.

هدف؛ خروج از بحران

دو بازی در میان دیدارهای امروز و فردا، می‌تواند به خروج دو تیم از بحران و بحرانی‌تر شدن دو تیم دیگر بینجامد.

برای استقلال خوزستان و سایپا که در دیدارهای هفته قبل موفقیتی به دست نیاوردند 3 امتیاز بازی امروز، حیاتی است. استقلال خوزستان در خانه مقابل سیاه جامگان دو امتیاز از دست داد و سایپا در بازی با نفت هر 3 امتیاز را. بازی امروز می‌تواند یکی از دو تیم را از بحران خارج کند. فردا هم سیاه جامگان و صنعت نفت در مشهد بازی می‌کنند.

دو تیمی که در رده‌های دوازدهم و دهم جدول قرار دارند و البته فصل را با نتایج خوب شروع کردند. 3 امتیاز این دو بازی برای هر چهار مربی اهمیت ویژه‌ای دارد.

برنامه هفته دوازدهم لیگ برتر

پنجشنبه 11 آذر 95

صبای قم ـ استقلال تهران ـ ورزشگاه یادگار امام قم، ساعت 16:20

گسترش فولاد تبریز ـ فولاد مبارکه سپاهان ـ ورزشگاه بنیان دیزل تبریز، ساعت 14:45

سایپا تهران ـ استقلال خوزستان ـ ورزشگاه پاس قوامین تهران، ساعت 15:00

فولاد خوزستان ـ نفت تهران ـ ورزشگاه غدیر اهواز، ساعت 16:40

جمعه 12 آذر 95

تراکتورسازی تبریز ـ پدیده خراسان ـ ورزشگاه اختصاصی تراکتورسازی ساعت14

سیاه‌جامگان مشهد ـ صنعت نفت آبادان ـ ورزشگاه ثامن مشهد، ساعت 14:30

ذوب‌آهن اصفهان ـ پیکان تهران ـ ورزشگاه فولادشهر اصفهان، ساعت 15:30

پرسپولیس تهران ـ ماشین‌سازی تبریز ـ ورزشگاه آزادی تهران، ساعت 17:15

محرومان هفته

صبای قم: عبدالکریم اسلامی

سپاهان: شجاع خلیل‌زاده، موسی کولیبالی

گسترش فولاد تبریز: فرناندو ده خسوس

سایپا: امید خالدی، غلامرضا رضایی

تراکتورسازی: محمد نوری

سیاه‌جامگان: روح‌الله سیف‌الهی و منصور شفیعی جعفرآباد (مربی)

صنعت نفت آبادان: محمد شادکام

پیکان تهران: امیرحسین صادقی

ذوب‌آهن: جری ریکاردو، محمدنژاد مهدی

پرسپولیس: محمد انصاری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها