سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گل کلم ریز خرد شده: یک فنجان
پیاز قرمز نازک خرد شده: یک عدد
نخود آب کشیده: یک فنجان
روغن زیتون: دوقاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ریز خرد شده: 3 عدد
گشنیز تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
ماست چکیده: یک دوم فنجان
پودر ادویه کاری: دو قاشق چایخوری
قرص فشرده سبزیجات: یک عدد
نمک: به میزان لازم
روغن زیتون را در تابه بریزید و سیب زمینیهایتان را سرخ کنید. گل کلم، پیاز و پودر کاری را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
نخود پخته شده و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. قرص سبزیجات و نمک را در آب جوش حل کنید و به موادتان بیفزایید و 30 دقیقه بگذارید با هم بجوشند. در حال جوشیدن مواد را مرتب هم بزنید و در پایان هم روی آن گشنیز تازه بریزید و با ماست سرو کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد