کاری سبزیجات هندی

سیب زمینی خرد شده: یک عدد متوسط
کد خبر: ۹۶۷۶۴۱

گل کلم ریز خرد شده: یک فنجان

پیاز قرمز نازک خرد شده: یک عدد

نخود آب کشیده: یک فنجان

روغن زیتون: دوقاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ریز خرد شده: 3 عدد

گشنیز تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

ماست چکیده: یک دوم فنجان

پودر ادویه کاری: دو قاشق چایخوری

قرص فشرده سبزیجات: یک عدد

نمک: به میزان لازم

روغن زیتون را در تابه بریزید و سیب زمینی‌هایتان را سرخ کنید. گل کلم، پیاز و پودر کاری را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

نخود پخته شده و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. قرص سبزیجات و نمک را در آب جوش حل کنید و به موادتان بیفزایید و 30 دقیقه بگذارید با هم بجوشند. در حال جوشیدن مواد را مرتب هم بزنید و در پایان هم روی آن گشنیز تازه بریزید و با ماست سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها