
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایندیپندنت، شاهزاده حصه، دختر ۴۲ ساله شاه سلمان عربستان سعودی، پس از آن که به محافظ خود دستور کشتن یک نقاش و طراح داخلی در پاریس را داد از شهر گریخت.
شاهزاده حصه، پس از آن که این نقاش خدمات خود را در آپارتمان شاهزاده در فرانسه به پایان رساند، به محافظ خود گفت «این سگ را بکش؛ لیاقت زندگی را ندارد.»
بنا به گزارش ها، محافظ این شاهزاده پس از ضربات متعدد به سر این نقاش، دست های او را بسته و به مدت چهار ساعت او را کتک زد. پس از آن، این نقاش مجبور به بوسیدن پای شاهزاده شده و از او خواسته شد تا محل را ترک کرده و هیچوقت باز نگردد.
با این که شاهزاده حصه پاریس را با مصونیت دیپلماتیک ترک کرده، محافظ او در پاریس دستگیر شده و روز شنبه در دادگاه حاضر شد.
او متهم شده است به اعمال خشونت با استفاده از اسلحه، دستیاری در آدم ربایی.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد
همانند همان شازده ال سعود كه در حال مستی در ایران تصادف كرد و فرار كرد- ایران چكارش كرد؟پا به خطش كشید؟