مرگ تلخ 3 مرد در عمق چاه

سه مرد چاه‌کن زمانی که برای نجات یکدیگر به داخل چاه رفتند، سرنوشت تلخی برایشان رقم خورد و جانشان را از دست دادند.
کد خبر: ۹۵۱۷۵۲

امیرحسین ایلیایی، قائم مقام مرکز اورژانس استان زنجان در این‌باره به ایرنا گفت: این حادثه ساعت 16 روز جمعه در کیلومتر 90 مسیر ارتباطی زنجان ـ میانه در اطراف روستای سلطان‌آباد رخ داد.

وی افزود: مرد چاه‌کن، زمانی که درون چاه رفته بود، به دلیل نبود اکسیژن در آنجا روی آب غوطه‌ور شد. دیگر مرد چاه‌کن برای نجات او اقدام کرد که خودش نیز گرفتار شد. سومین چاه‌کن زمانی که متوجه شد آن دو از چاه خارج نشده‌اند برای نجات آنها اقدام کرد، اما او نیز گرفتار شد و جانش را بر اثر خفگی از دست داد.

ایلیایی ادامه داد: نفر چهارم با دیدن این صحنه، ریسک نمی‌کند و برای نجات جان این سه نفر با مرکز اورژانس تماس می‌گیرد. با حضور امدادگران اورژانس و آتش‌نشانی در این مرحله امدادگران پایگاه اورژانس سلطان‌آباد، پایگاه‌های دره لیک و ایده‌لو اجساد سه چاه‌کن را یکی پس از دیگری از داخل چاه خارج کردند و مرگ آنها توسط امدادگران اورژانس تائید شد. میانگین سنی فوت‌شدگان 38 تا 43 سال بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها