جدایی از همسر پرتوقع

درخواست زن جوان برای زندگی در خانه‌ای سه خوابه، در نهایت برایش دردسر‌ساز شد و پای او را به دادگاه خانواده باز کرد. شوهر این زن که از خواسته همسرش شاکی بود، راهی دادگاه خانواده شد و درخواست طلاق داد.
کد خبر: ۹۴۹۹۶۵

او در این باره به قاضی شعبه 268 دادگاه خانواده تهران گفت: تنها شش ماه است که ازدواج کرده‌ام، ولی تازه متوجه شده‌ام که زندگی در کنار این زن عاقبت خوبی ندارد. همسرم خیلی پر توقع است و از وقتی ازدواج کردیم هر روز یک سفارش جدید دارد. او به درآمد من فکر نمی‌کند و فقط می‌خواهد به خواسته‌‌هایش برسد. شش ماه بیشتر نیست که با هم زندگی کرده‌ایم، ولی در این مدت فقط پول خرج کرده‌ام. حالا هم از من می‌خواهد یک خانه سه خوابه اجاره کنیم. همسرم می‌گوید فقط در خانه سه خوابه می‌تواند زندگی راحتی داشته باشد و اگر خانه سه خوابه نگیرم نمی‌تواند در کنارم زندگی کند. من هم وقتی این وضعیت را دیدم تصمیم به جدایی گرفتم.

در ادامه همسرم این مرد به قاضی گفت: آقای قاضی من نمی‌توانم در خانه دو خوابه زندگی کنم. این موضوع را از همان روز اول به شوهرم گفتم. وقتی با شوهرم آشنا شدم او به تنهایی در یک خانه دو خوابه زندگی می‌کرد. همان زمان به او گفتم که من بعد از ازدواج دوست دارم در یک خانه سه خوابه زندگی کنم. او هم قبول کرد و قول داد برای آغاز زندگی مشترک یک خانه سه خوابه اجاره کند. ولی این کار را نکرد و زیر قولش زد. حالا هم می‌گوید من زن پرتوقعی هستم. در صورتی که خودش مرد بد‌قولی است و اصلا به وعده‌های پیش از ازدواجش عمل نمی‌کند. حالا این من هستم که درخواست جدایی دارم.

در پایان قاضی رسیدگی به این پرونده را به جلسه آینده موکول کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها