سنگ قبر ترامپ ساخته شد

سنگ قبر ترامپ که چند ماه پیش توسط پلیس نیویورک از پارک مرکزی این شهر جمع‌آوری شده بود مجدداً در یک گالری به نمایش درآمد.
کد خبر: ۹۴۹۵۰۸
سنگ قبر ترامپ ساخته شد

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سنگ قبر دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در گالری بروکلین رونمایی شد. این سنگ قبر چند ماه پیش در پارک مرکزی نیویورک به نمایش درآمده بود اما پلیس آن را توقیف و جمع‌آوری کرد. برایان اندرو نام هنرمندی است که این سنگ قبر را تراشیده است. وی در کنار نام و تاریخ تولد ترامپ جمله‌ای را روی این سنگ قبر حک کرد که در آن زمان سروصدای زیادی به پا کرد؛ "دونالد ترامپ، کسی که نفرت را به آمریکا باز گرداند."

وی معتقد بود ترامپ با سخنان و عقایدش نفرت، خشونت و نژادپرستی را در جامعه آمریکا تشدید کرد. حالا این هنرمند مجدداً این سنگ قبر را به نمایش درآورده و معتقد است شاید اینگونه افکار عمومی را نسبت به عقاید این نامزد دموکرات روشن کند.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
آقا شجاع
-
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۵
۰
۰
آفرین به شجاعتش !!
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها