فوتسالیست‌های ایران دنیا را مات کردند

تاریخ‌سازی

«ما تمرکزمان را داریم، اما پنالتی 50 ـ50 است. هرکس پنالتی‌اش را گل کرد دمش گرم. هرکس هم که گل نکرد فدای سرش. پس روی خودتان فشار الکی نیاورید. به امید خدا پیروز می‌شویم» اینها را کاپیتان محمد کشاورز قبل از سرنوست‌سازترین ضیافت پنالتی‌های تاریخ فوتسال ایران به هم‌تیمی‌هایش گفت تا آنها با آرامش پشت ضربه قرار بگیرند؛ آرامشی که در نهایت به برد تاریخی فوتسال ایران مقابل پرافتخارترین تیم ملی فوتسال جهان انجامید.
کد خبر: ۹۴۸۴۰۰

تیم ملی فوتسال که به‌زعم خیلی‌ها مقابل برزیل یک حریف دست و پابسته، بیشتر نمی‌توانست باشد، با اراده‌ای مثال‌زدنی تا آخرین ثانیه‌های وقت‌های اضافی مقابل قدرت اول فوتسال جهان ایستاد تا یک پیروزی تاریخی را رقم بزند. تماشای گل چهارم ایران به برزیل قطعا تا سال‌ها می‌تواند برای فوتبالدوستان ایران لذتی ناتمام داشته باشد. ملی‌پوشان فوتسال ایران که در دو وقت 20 دقیقه‌ای بازی 3 بر یک باخته را به تساوی 3ـ3 کشانده بودند، در وقت‌های اضافی هم با هنرنمایی کاپیتان محمد کشاورز در فاصله 2 دقیقه مانده به پایان، یک بار دیگر بازی را به تساوی کشاندند تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود. این گل در شرایطی با ضربه چیپ کشاورز وارد دروازه برزیل شد که فقط چند ثانیه از گل چهارم حریف می‌گذشت و تیم ملی با سیستم پاور پلی (بدون دروازه‌بان) در زمین حضور داشت.

در نهایت با 3 پنالتی بی‌نقصی که توسط علی‌اصغر حسن‌زاده، محمدرضا سنگ‌سفیدی و احمد اسماعیل‌پور زده شد، ایران مقابل برزیلی که یک ضربه پنالتی خود را به تیر دروازه زده بود، پیروز شد امشب برای صعود به نیمه‌نهایی جام جهانی به مصاف پاراگوئه برود.

البته تاریخ‌سازی ملی‌پوشان فوتسال فقط به پیروزی مقابل برزیل خلاصه نشد. در شبی که فالکائو، اسطوره فوتسال دنیا 3 گل از 4 گل برزیلی‌ها را وارد دروازه ایران کرد، ملی‌پوشان فوتسال کشورمان به شکلی بی‌نظیر از او به خاطر سال‌ها گلزنی در عرصه فوتسال قدردانی کردند. فالکائو که در پایان این بازی از دنیای فوتسال خداحافظی کرد، فکر نمی‌کرد بلافاصله پس از این تصمیم روی دست بازیکنان تیم ملی ایران به آسمان پرواز کند. این اقدام ملی‌پوشان ایرانی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های دنیا داشت و صحنه‌ای تاریخی را برای همیشه به ثبت رساند.

کشاورز: مغرور نمی‌شویم

محمد کشاورز، کاپیتان تیم ملی فوتسال کشورمان که نقش بسزایی در پیروزی تاریخی تیم ملی در بازی با برزیل داشت، با خوشحالی از این موفقیت بزرگ گفت: با تمرکز بالا به مصاف پاراگوئه می‌رویم و از برد مقابل برزیل مغرور نمی‌شویم.

او قبل از هر چیز درباره صحبت‌های روحیه‌بخش خود قبل از ضربات پنالتی گفت: دلیل این صحبت‌های من قبل از پنالتی‌ها شرایط حساس و استرس حاکم روی بازیکنان بود. دنبال این بودم تیم هیجاناتش را کنترل کند و بازیکنان موقع پنالتی زدن احساسی عمل نکنند. خوشحالم که این صحبت‌ها فشار را از روی بازیکنان برداشت. به هر حال پنالتی زدن در این شرایط بسیار سخت است. فکر می‌کنم موفق شدم این فشار را از روی بازیکنان بردارم و هر کسی که برای پنالتی زدن رفت، با تمام قدرت و اعتماد به نفس ضربه زد.

کشاورز درباره حرکت اخلاق‌مدارانه ملی پوشان در قبال فالکائو نیز گفت: فالکائو جزو بازیکنان بزرگ جهان است که هم برای من و هم کلیه اعضای تیم ملی قابل احترام است. بازی برزیل با ایران مصادف شد با خداحافظی فالکائو و روز سختی برای او بود. برزیل تا الان در این مرحله حذف نشده بود. بازیکنان سعی کردند فالکائو را در این شرایط تنها نگذارند و نشان دادند فقط بازی کردن و بردن مهم نیست. نشان دادند اخلاق‌مدار هستیم و خیلی چیزها را مهم‌تر از نتیجه می‌دانیم.

کشاورز همچنین درباره بازی با پاراگوئه در مرحله یک‌چهارم نهایی گفت: هرچند برد برزیل خیلی شیرین و دلچسب بود، اما باید آن را فراموش و به بازی بعدی فکر کرد. قطعا در این‌باره با بازیکنان هم صحبت می‌کنیم تا به لحاظ روحی آماده شوند. البته بازیکنان حواس‌شان جمع است و کاملا حرفه‌ای هستند. در حال حاضر تمام تمرکز ما روی بازی با پاراگوئه است. بعید می‌دانم هم‌تیمی‌هایم اسیر غرور شوند. آنها خیلی باهوشند و شرایط را خوب درک می‌کنند. قطعا این اتفاق نمی‌افتد.

برنامه مرحله یک‌چهارم نهایی

یکشنبه ـ 4 مهرماه 95

ایران ـ پاراگوئه (ساعت 00:00 بامداد به وقت تهران)

اسپانیا ـ روسیه، ساعت (2:30 بامداد به وقت تهران)

برنده این دو دیدار باید در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف یکدیگر بروند.

دوشنبه ـ 5 مهرماه 95

مصر ـ آرژانتین، ساعت (00:00 به وقت تهران)

آذربایجان ـ پرتغال، ساعت (2:30 به وقت تهران)

برنده این دو دیدار باید در مرحله نیمه نهایی با هم دیدار کنند.

رضا پورعالی

ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها