سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش العالم انبه میوهای استوایی است که طی سالیان گذشته دست یافتن به آن بسیار آسان شده زیرا معمولا بسادگی در سوپر مارکتها در دسترس است.
میتوان از این میوه در تهیه غذا استفاده کرد زیرا صددرصد طعمدهنده طبیعی است. انبه سرشار از بتاکربنات و ویتامینهای لازم برای بدن مانند ویتامین ث، B، B1 و اسیدفولیک است. این ویتامینها برای حفظ سلامتی دستگاه ایمنی بدن و حفظ سلولها از تاثیرات منفی ناشی از تنشها و فشارهای عصبی موثر است. این میوه با توجه به دارا بودن مقادیر زیادی بتاکربنات، نقش محسوسی در بازسازی سلولهای پوست وتقویت دستگاه ایمنی بدن دارد. هر 100 گرم انبه تازه، دارای 4 دهم گرم چربی و 6 دهم گرم پروتئین و 8/12 گرم نشاسته و 7/1 گرم فیبراست.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد