از آنجا که پس از ثبت ملی یا جهانی هر اثر مسئولان منطقه اثر مذکور یک جشن مخصوص هم برای آن میگیرند، مسئولان شهرستان طرقبه و شاندیز هم تصمیم گرفتند که جشنی به مناسبت ملی شدن این غذای خوشمزه و معروفشان بگیرند.
این جشن سهشنبه همین هفته با حضور مردم و مسئولان شهرستان طرقبه و شاندیز و شهر مشهد برگزار شد و یکی از بخشهای بسیار جالب آن پخت بزرگترین شیشلیک جهان به طول200 متر بود که در حضور زائران و مجاوران انجام گرفت و از آن رونمایی شد. البته جشن شیشلیک از بخشهای متنوع دیگری همچون برگزاری موسیقی سنتی و بازارچههای صنایع دستی هم برخوردار بود.
طرقبه و شاندیز که چندی است تحت عنوان شهرستان اعلام استقلال کردهاند، از دیرباز جزو ییلاقات شهر مشهد به شمار میرفتند که در اواخر هر هفته و همچنین ایام تعطیل پذیرای خیل کثیری از شهروندان مشهدی و حتی زائران خراسانی بوده و هستند. این مناطق به آب و هوای بسیار مطبوع و خنک، رودهای جاری و خروشان و رستورانهای سنتی بسیار، معروف و مشهورند و مکانی برای رفع خستگی یک هفته کاری به شمار میروند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد