انتشار عکس جسد گروگان در تلگرام

اعضای باند بزرگ شرارت و گروگانگیری که پس از قتل گروگان خود، عکس جسد او را در تلگرام منتشر کرده بودند، در عملیات پلیس هرمزگان دستگیر شدند.
کد خبر: ۹۴۰۰۷۸

به گزارش جام‌جم، سردار عزیزالله ملکی، فرمانده انتظامی استان هرمزگان در تشریح فعالیت اعضای این باند گفت: دی‌ماه سال گذشته افراد مسلح و شرور، فردی 34ساله را از شهرستان بندرعباس ربوده و به نقطه‌ای نامعلوم منتقل کردند. آدم‌ربایان از خانواده وی 300 میلیون تومان وجه نقد در برابر آزادی‌اش خواستند که وقتی به خواسته خود نرسیدند، گروگان خود را کشتند. اعضای این باند پس از قتل گروگان خود، عکس جسد او را در فضای مجازی منتشر کردند که خانواده‌اش پس از مشاهده جسد، موضوع را به پلیس آگاهی اطلاع دادند.

وی ادامه داد: ماموران پس از بررسی شکایت، دریافتند جسد مقتول در مسجدی در یکی از شهرهای سیستان و بلوچستان رها شده است. با شروع تحقیقات در این رابطه، پرونده برای رسیدگی در اختیار ماموران پلیس امنیت قرار گرفت. مخفیگاه اشرار متواری که به دلیل ارتکاب جرایم مختلف و تحمل سال‌ها حبس، مهارت زیادی در جابه‌جایی، اخفا و جلوگیری از شناسایی و دستگیری داشتند، به صورت نامحسوس و با استفاده از شگردهای فنی پیچیده، شناسایی شد. در ادامه یکی از متهمان در رودان و دو متهم دیگر در بندرعباس شناسایی و دستگیر شدند. تحقیق از آنها نشان داد، یکی از اعضای اصلی این باند در یکی از ادارات دولتی استان کرمان کار می‌کند و آدم‌ربایی‌ها با ماشین این فرد انجام می‌شد تا با توجه به چهره موجه این متهم، کسی به آنها شک نکند. ماموران این متهم را نیز دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی هرمزگان افزود: با اعترافات اعضای این باند زوایای دیگری از اقدامات مجرمانه آنها فاش و معلوم شد اعضای این باند آبان سال گذشته در یکی از شهرهای کرمان هم مردی را ربوده بودند. با بررسی این پرونده یکی دیگر از اعضای این باند هم شناسایی شد. این متهم از سرکردگان ترانزیت مواد مخدر در منطقه شرق استان هرمزگان بوده و دارای سوابق متعدد در این زمینه است. ماموران موفق شدند متهم را که به استان خراسان رضوی متواری شده بود، با شگردهای خاص به بندرعباس کشانده و دستگیر کنند. در ادامه یکی دیگر از اعضای این باند که در آدم‌ربایی‌ها نقش راننده را داشت، شناسایی و دستگیر شد.

سردار ملکی با اشاره به انهدام کامل این باند شرارت، آدم‌ربایی، گروگانگیری، قتل و حمل مسلحانه مواد مخدر در منطقه جنوب و جنوب شرق کشور تصریح کرد: اعضای شش نفره این باند مخوف دستگیر شدند و چهار دستگاه خودرو شامل یک دستگاه بی‌ام‌و، دو دستگاه پژو 405 و یک دستگاه پژو پارس که همه در اقدامات مجرمانه استفاده می‌شد، توقیف و یک قبضه سلاح شکاری به کار رفته در جرایم از این باند کشف شد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها