به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، با وجود آنکه در گرمای تابستان اولین چیزی که برای احساس خنکی به ذهن می رسد یک بستنی خوشمزه و تازه است اما این خوراکی پرطرفدار می تواند بیماری های خطرناکی را در بین طرفدارانش به وجود آورد.
کارشناسان خطرناک ترین مواد مضر در بستنی را شامل طعم دهنده های مصنوعی ، شیرین کننده ها ، رنگ های صنعتی ، امولسیفایر و سایر مواد افزودنی می دانند که باعث طعمی اعجاز انگیز اما مملو از خطر در مصرف کننده ها می شود.
علاوه بر مواد فوق، چندی پیش چالشی در جهان درباره استفاده از چوب های نامرغوب در برخی برندهای تجاری بستنی مطرح شد.
بستنی به دلیل مواد قندی و چربی که در خود دارد می تواند عامل چاقی، ابتلا به دیابت و خرابی دندان ها بویژه در نوجوانان شود.
از جمله مواد سمی با وجود درصد بسیار کم که در ترکیب بستنی ها وجود دارد می توان موارد زیر را نام برد:
ALDEHID C-17 ، این ماده برای بهبود طعم و ایجاد مزه ترش در بستنی های میوه ای مانند تمشک، شاتوت و توت فرنگی به کار می رود و در واقع نوعی مایع است که در تولید رنگ های آنیلین ، پلاستیک و لاستیک در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
AMIL ACETAT ، نوی ماده شیمیایی است که برای ایجاد طعم موز در بستنی های موزی به کار می رود و کاربرد اصلی آن در صنعت برای قوام دادن رنگ های روغنی است.
BENZIL ACETAT، طعم توت فرنگی در بستنی های خوش طعم نتیجه استفاده از این ماده شیمیایی است که در اصل به عنوان رقیق کننده نیترو مورد استفاده قرار می گیرد.
BUTIRALDEHID، بهبود طعم و مزه بستنی با طعم فندق محصول اضافه کردن این ماده است که یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده در سیمان است.
ETIL ACETAT، افزودن این ماده به بستنی باعث ایجاد طعم و عطر آناناس می شود ولی کاربرد اصلی آن به عنوان یک ماده موثره در تمیز کردن چرم و پارچه در صنایع است، ETIL ACETAT ماده ای بسیار خطرناک است و می تواند آسیب های جدی به کبد، قلب و قفسیه سینه افراد وارد کند.
PIPERONAL، ماده ای برای ایجاد طعم وانیل در مواد غذایی است اما در اصل به عنوان یک ماده دفع کننده حشره در حشره کش های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.
کارشناسان بر این اساس به افراد توصیه می کنند که حتما هنگام خرید بستنی های تجاری به بسته بندی محصول نگاه کنند و در صورت وجود مواد بالا بر روی بسته بندی آن ها از خرید آن خودداری کنند، زیرا این مواد می توانند در افراد باعث ابتلا به انواع بیماری ها، بروز آلرژی، انواع سرطان و مسمومیت های غذایی شوند.
خرید بستنی ازبرند های استاندارد و صرف اندکی وقت برای درست کردن بستنی های میوه ای خانگی خوش طعم می تواند سلامت افراد را تضمین کند.
منیع:FHFN
به این موضوع دقت كنید كه به فرض محال علاوه بر وجود همین مواد
چه مقدار مواد میید توی بستنی پیدا میشه ؟
بعدشم چرا خاصیت سم زدایی شیر رو لحاظ نمیكنید كه برای از بین بردن سموم در بدن شر پیشنهاد میشه طبق موازین علمی و شرعی
شما با این خبرتون چند تا ارگان دولتی رو زیر سوال بردید میدونید؟
1. اداره بهداشت
2. اداره تعذیرات
3. استاندارد
4.نظام پزشكی
مهمترین چیزی كه زیر سوال بردید شخصیت و فهم مردم ایرانه
واثعاً برای ناشر این خبر متاسفم كه چرا یه طرفه به قاضی رفته
افسوس از این خبرتون كه فقط برای دیده شدن هر چیزی رو نشر میكنید
خوشبختانه در كشور عزیز ما اینقدر بهانه برای مردن وجود دارد كه مواد مضر در بستنی اصلا به چشم نمی آیند پس با خیال راحت بستنی نوش جان كنید واطمینان داشته باشید كه قبل از اینكه بستنی جانتان را بگیرد به هزار و یك دلیل دیگر از دار فانی خواهید رفت مثل غم نداشتن كار و مسكن وهمسر و آرامش وتصادف و خطای پزشكی و....
خدایا مارو نجات بده ، گناهی نداریم.