پیغام شجاع به سروش رفیعی

خیلی زود پیش خودمی!

پس از جدایی ماریچ از پرسپولیس، دست‌ سرخپوشان حسابی در پوست گردو ماند. آنها که البته سیدجلال حسینی را هم جذب کرده‌اند و با گولیچ هم به توافق رسیده‌اند اما هنوز برای جذب یک مدافع میانی شش‌دانگ تلاش می‌کنند.
کد خبر: ۹۱۸۲۴۴

سرخپوشان که حالا طارمی و رضائیان را هم از دست داده‌اند یک جای خالی در فهرست‌شان دارند و میخواهند برای جذب دو بازیکنی که برانکو علاقه زیادی به آنها دارد، در نیم فصل نام یک بازیکن را از فهرست خارج کنند.

آنها تلاش زیادی کردند تا در همین ابتدای فصل شجاع خلیل‌زاده و سروش رفیعی را جذب کنند اما سروش سرباز است و سپاهانی‌ها رضایت‌نامه شجاع را هم نمی‌دهند.

با وجود این پرسپولیسی‌ها بازیکن دیگری را جذب نخواهند کرد و تا نیم فصل، دقیقا زمانی که قرارداد این دو بازیکن با تیم‌های سپاهان و تراکتورسازی به اتمام برسد، منتظر می‌مانند. جالب اینجاست زمانی که طارمی و رضائیان از پرسپولیس رفتند، نخستین واکنش برانکو به این اتفاق این بود؛ «مهم نیست، خلیل‌زاده را جذب کنیدشجاع و سروش خودشان هم چندان بی‌میل نیستند که بازی در پرسپولیس را تجربه کنند.آنها در لفافه علاقه‌مندی‌شان را برای حضور در این تیم پرطرفدار اعلام کرده‌اند اما چاره‌ای نیست و آنها باید تا نیم فصل دندان روی جگر بگذارند.

نکته اینجاست، شجاع خلیل‌زاده که فعالیت زیادی در شبکه‌های اجتماعی دارد، کامنتی را زیر صفحه سروش نوشته است. کامنتی که نوید روزهای خوب را برای هواداران یک تیم خاص می‌دهد. شجاع نوشته است: «بزودی پیش خودمی

خیلی‌ها این کامنت را به پرسپولیسی شدن شجاع پیش از نیم فصل ربط می‌دهند و عنوان کرده‌اند که شجاع ظرف امروز و فردا به پرسپولیس می‌پیوندد و سروش رفیعی هم در آینده‌ای نزدیک که تعطیلات نیم فصل است، به جمع سرخپوشان اضافه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها