در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) جرارد پیکه مدافع تیمملی اسپانیا را به عنوان بهترین مدافع مرحله گروهی جام ملتهای اروپا 2016 انتخاب کرد. پیکه در این انتخاب، راموس همبازی خود و کوشلینی مدافع تیمملی فرانسه را به عنوان رقیب کنار زد.
خداحافظی زلاتان از تیم ملی سوئد
زلاتان پس از حذف از پیکارهای یورو 2016 از تیم ملی فوتبال سوئد خداحافظی کرد. زلاتان ایبراهیموویچ مهاجم تیم ملی سوئد پس از پایان بازی با بلژیک در پیکارهای یورو 2016 از تیم ملی سوئد خداحافظی کرد. ایبرا اعلام کرده بود که پیکارهای یورو آخرین حضور او در تیم ملی سوئد خواهد بود. زلاتان در این مسابقات عملکرد ناامیدکنندهای داشت و نتوانست گلی برای تیمش به ثمر برساند. او در ترکیب تیم ملی سوئد 116 بازی ملی انجام داد و 62 گل به ثمر رساند.
رکورد 5000 دقیقهای بونوچی
بونوچی مدافع تیم ملی ایتالیا با حضور در ترکیب لاجوردیپوشان به رکورد 5000 دقیقه در ترکیب تیم ملی کشورش دست یافت. تیمهای فوتبال ایتالیا و ایرلندجنوبی چهارشنبهشب از گروه پنجم به مصاف هم رفتند که این بازی با برد ایرلند به پایان رسید. در خلال این دیدار، لئوناردو بونوچی مدافع 29 ساله و یوونتوسی تیم ملی ایتالیا به رکورد 5000 دقیقه حضور در ترکیب تیم ملی ایتالیا دست یافت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: