بهاره رهنما «کشیک قلب» شد

تصویربرداری مینی‌سریال «کشیک قلب» که برای پخش در شب‌های قدر ماه مبارک رمضان تولید می‌شود، با آغاز بازی بهاره رهنما در شرق تهران ادامه دارد.
کد خبر: ۹۰۸۶۷۵

علی پورکیانی، تهیه‌کننده درباره روند تولید مینی‌سریال «کشیک قلب» به مهر گفت: پس از ضبط سکانس‌های مربوط به لوکیشن‌هایی واقع در غرب تهران و خیابان آفریقا، این روزها در شرق تهران تصویربرداری خواهیم داشت و بهاره رهنما بازی‌اش آغاز شده است. ضمن این‌که چند روز پیش بازی آتیلا پسیانی و کاظم هژیرآزاد به پایان رسید.

وی افزود: بیش از یک ماه از تولید این مجموعه می‌گذرد و تا کنون 65 درصد کار جلوی دوربین رفته و براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و با تدوین حسین غضنفری و صداگذاری آرش اسحاقی همزمان تا قبل از ماه مبارک رمضان ضبط‌مان به پایان می‌رسد.

در این مینی‌سریال که اولین تجربه کارگردانی حسین مهکام در تلویزیون محسوب می‌شود، محسن کیایی، رحیم نوروزی، علی استادی، لیندا کیانی، نگین معتضدی، آتیلا پسیانی، کاظم هژیرآزاد و بهاره رهنما بازی می‌کنند.

در خلاصه داستان «کشیک قلب» به قلم حسین مهکام آمده است: یک پزشک جوان در بیمارستان و در شب 19 ماه مبارک رمضان با یک بیمار عجیب مواجه می‌شود.

سایر عوامل این مجموعه مناسبتی عبارتند از: مدیر تصویربرداری سیروس عبدلی، طراح صحنه و لباس فرامرز بادرامپور، طراح گریم عباس عباسی، صدابردار محمد حبیبی، مدیر تولید حسین پورکیانی، برنامه‌ریز سیدجواد حسینی، دستیار اول کارگردان رهام مخدومی، منشی صحنه الهام اخوان و عکاس مهدی دلخواسته.

مینی‌سریال پنج قسمتی «کشیک قلب» شب‌های قدر از شبکه یک سیما روی آنتن می‌‌رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها