در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
قهرمان لیگ برتر ایران، نماینده اول ایران در لیگ قهرمانان آسیای فصل آینده خواهد بود و برایمان مهم است که قهرمان لیگ ما در آسیا چگونه نمایشی داشته باشد.
مسئولان استقلال خوزستان برای اینکه نماینده محترمی برای این فوتبال باشند، وظیفه دارند جاهای خالی را به بهترین شکل پر کنند. زمانی که دورتموند دانست لواندوفسکی را از دست داده، جای او را با اوبامیانگ پر کرد یا جای خالی کلوپ که با توخل پر شد. بایرنیها زمانی که هاینکس سهگانه آورد، میدانستند که عصر بایرن بعد از هاینکس چگونه شکل خواهد گرفت، چون پیشبینی آن را کرده بودند و اکنون هم ناراضی نیستند.
برای بعد از عصر پپ هم برنامه داشتند و آنچلوتی را انتخاب کردند. متاسفانه با وجود تمام احترامی که برای مدیران این فوتبال قائلم، باید بگویم تفاوت ما با فوتبال مدرن آلمان، پیشبینی و برنامهریزی است و دلیل آسیبپذیری فوتبال ما هم دقیقا همین موارد بوده و هست. اینکه سراغ سرمربی و بازیکنان تیم قهرمان بروند اتفاق بدیعی نیست، اما مدیران استقلال خوزستان بلافاصله باید دست به کار شوند تا این تیم در فصل بعد لیگ برتر ایران و لیگ قهرمانان آسیا، شیر بییال و دم و اشکم نشود.
همه میدانیم این تیم اسفند باید در لیگ قهرمانان فصل بعد بازی کند. خیلی سریع باید خلأهای به وجود آمده پر شود تا استقلال خوزستان هم از آبروی فوتبال غنی خوزستان و هم از آبروی فوتبال کشورمان دفاع کند.
امیرحاج رضایی - کارشناس فوتبال
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: