مجلس نهم در خط پایان

امروز با برگزاری چهارصد و بیست و ششمین جلسه علنی مجلس، زنگ پایان دوره نهم مجلس شورای اسلامی نواخته می‌شود و نمایندگان این دوره با برگزاری 3520 جلسه در کمیسیون‌های تخصصی و تصویب حدود 200 قانون به کار خود پایان می‌دهند.
کد خبر: ۹۰۷۳۷۶

براساس گزارش‌ها مجلس نهم، کمترین تعداد قوانین مصوب در دوره چهار ساله را داشته است که این امر می‌تواند نشانه انجام کار کارشناسی بیشتر بر طرح‌ها و لایحه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سهم مجالس پس از انقلاب اسلامی به طور میانگین در هر دوره بیش از 300 قانون بوده است .

همچنین براساس گزارشی که دیروز از عملکرد نمایندگان مجلس نهم در چهارمین سال فعالیتشان منتشر شد، نمایندگان مجلس نهم از 7 خرداد 1394 تا 15 اردیبهشت 1395 در مجموع 2986 مرتبه به اعضای هیات وزیران تذکر کتبی دادند که از آن میان، رئیس‌جمهور بیشترین مخاطب تذکر با 489 فقره و وزیر اطلاعات کمترین مخاطب تذکر با 9 فقره بوده است. بررسی مقایسه‌ای عملکرد نظارتی مجلس بین اجلاسیه‌های سوم و چهارم نشان می‌دهد، میزان تذکرات کتبی نمایندگان 10 درصد کاهش یافته است .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها