از شورجه تا معتمدآریا علیه آمریکا

به دنبال صدور رای دادگاه‌های آمریکا برای تصاحب حدود دو میلیارد دلار از اموال ملت ایران، کمپین مردمی به دبیری پرویز پرستویی راه‌اندازی شده است که در روزهای گذشته استقبال بسیار خوبی از آن شده است.
کد خبر: ۹۰۶۵۹۵

به گزارش جام‌جم، داستان از آنجا آغاز شد که پرویز پرستویی به عنوان دبیر منتخب این کمپین اعلام کرد: «ما مردم ایران آن‌قدر در پیچ و خم حوادث روزگار آبدیده شده‌ایم که بخواهیم و بتوانیم قدرتمندانه خواسته‌های بحقمان را از روش‌های قانونی و مدنی پیگیری کرده و بهانه به دست دشمنان این مرز و بوم ندهیم . هرکس از هر قشر و سلیقه که این آب و خاک را دوست دارد بسم‌الله، با شرکت در این گردهمایی بزرگ ملی به دیگر جهانیان نشان دهد که هرگز نخواهد گذاشت حق فرزندانش از گلوی هیچ کس براحتی پایین برود.»

اما استقبال هنرمندان از این کمپین ضدآمریکایی هم در نوع خودش جالب است؛ از پیشکسوتانی همچون عزت‌الله انتظامی، علی نصیریان، محمدعلی کشاورز، جمشید مشایخی گرفته تا چهره‌هایی همچون ابراهیم حاتمی‌کیا، مجید مجیدی، رضا کیانیان، فاطمه معتمدآریا، جعفر پناهی، جمال شورجه و نسل جوان‌تر فیلمسازان از جمله تینا پاکروان، نرگس آبیار و... در این فهرست نام‌شان به چشم می‌خورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها