به گزارش مهر، مطالعات گسترده محققان کلینیک مایوی ایالت آریزونا روی بیش از 5/1 میلیون نفر نشان میدهد نرخ مرگ و میر میان افرادی که گوشت، بخصوص گوشت قرمز یا فرآوری شده میخورند، به مراتب بالاتر است. این محققان بعد از بررسی شش مطالعه مرتبط با ارزیابی تاثیر رژیمهای غذایی گیاهی و حاوی گوشت روی مرگ و میر توصیه میکنند تا حد امکان باید مصرف محصولات گوشتی محدود شود و افراد بیشتر مواد خوراکی گیاهی مصرف کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کامران نجفزاده، از گزارشگری تا گفتوگوهای بیپرده در شبکه نسیم
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان هواشناسی کشور بررسی کرد