
به گزارش مهر، مطالعات گسترده محققان کلینیک مایوی ایالت آریزونا روی بیش از 5/1 میلیون نفر نشان میدهد نرخ مرگ و میر میان افرادی که گوشت، بخصوص گوشت قرمز یا فرآوری شده میخورند، به مراتب بالاتر است. این محققان بعد از بررسی شش مطالعه مرتبط با ارزیابی تاثیر رژیمهای غذایی گیاهی و حاوی گوشت روی مرگ و میر توصیه میکنند تا حد امکان باید مصرف محصولات گوشتی محدود شود و افراد بیشتر مواد خوراکی گیاهی مصرف کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد