در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا، وی در جمع خبرنگاران گفت: دو روز پیش اعظم همراه دو دخترش چهار ساعت در بازپرسی حضور یافتند و تمام ابعاد این جنایت بررسی شد.
وی با بیان اینکه در ابتدای کار برای مجرم تنها قرار کفالت صادر شده بود، عنوان کرد: پیش از اینکه ابعاد موضوع روشن شده و آسیبهای وارده توسط پزشکی قانونی مشخص شود، این قرار صادر شده بود که پس از آن دستور بازداشت موقت صادر شد.
وکیلمدافع «اعظم» درباره سلامت روانی متهم اظهار کرد: این موضوع باید توسط پزشکی قانونی روشن شود، اما به نظر من، وی با اختیار و اراده دست به این اعمال زده بود. اعظم تا به حال دوبار به دلیل ضرب و شتم به پزشکی قانونی مراجعه کرده بود و متهم زمانی که متوجه شده اعظم قصد طلاق دارد، آزار و اذیت او را شروع کرده بود.
این وکیل درباره دلایل ادامه زندگی اعظم با همسرش، تصریح کرد: موکل من هیچ سرپناهی نداشت و مجبور بود همان محیط را تحمل کند؛ زیرا هیچ نهاد اجتماعی از او حمایت نمیکرد.
وی با اشاره به اهتمام ویژه دادستان نسبت به این پرونده، عنوان کرد: بهزیستی نیز اقداماتی را انجام داده و مدیرکل امور زنان استانداری با توجه به دستور معاون رئیسجمهور، پیگیر وضعیت اعظم هستند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: