به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بسیج سازندگی، این فعال اقتصاد مقاومتی افزود: با کمکها و حمایتهای بسیج سازندگی خمین و دریافت تسهیلات بانکی طرح اقتصاد مقاومتی، در حال حاضر روی 13 هزار مترمربع زمین کار کشت زعفران انجام میدهم.
محسن کاظمی بیان کرد: سال گذشته به ازای هر هکتار از اراضی زیر کشت این محصول موفق شدم 5/14 کیلوگرم زعفران برداشت کنم که امسال این میزان به 16 کیلوگرم افزایش خواهد یافت.
وی اظهار کرد: روزانه 15 نفر در برداشت محصول و 20 نفر در پاک کردن آن فعالیت دارند.
این زعفرانکار خمینی ادامه داد: زعفران تولید شده در اراضی این شهرستان به دلیل مرغوبیت زمین، کیفیت بسیار خوبی دارد که امیدواریم با رفع موانع بستهبندی و برندسازی و حمایت مسئولان زمینه صادرات آن فراهم شود. کاظمی اظهار کرد: بیش از پنج سال است در زمینه کشت زعفران فعالیت دارم.
کاظمی گفت: رسیدگی بموقع به محصول، آبیاری مناسب، استفاده از کود دامی، مبارزه با علفهای هرز و بهرهگیری از نظرات کارشناسان از مهمترین دلایل موفقیت در برداشت محصول به شمار میرود.
وی اظهار کرد: روزانه 15 نفر در برداشت محصول و 20 نفر در پاک کردن آن فعالیت دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد