به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک مقام وزارت خارجه آمریکا روز یکشنبه تاکید کرد: ما می توانیم مرگ دو شهروند دیگر آمریکایی را در بروکسل تایید کنیم و عمیق ترین همدردی و تسلیت خود را به خانواده های آنها اعلام می کنیم.
وزارت خارجه آمریکا روز جمعه از کشته شدن دو شهروند آمریکایی و ناپدید شدن دو نفر دیگر خبر داده بود. ما اطلاعات بیشتری در اختیار نداریم تا در شرایط دشوار و سخت فعلی آن را در اختیار خانواده های قربانیان قرار دهیم.
جاستین و استفانی شولتز زوج آمریکایی کسانی هستند که مرگ آنها از سوی وزارت خارجه آمریکا تایید شده است.
در حملات تروریستی اخیر در بروکسل حداقل 31 نفر کشته و حدود 300 نفر دیگر زخمی شدند.
ابراهیم البکراوی، سهشنبه گذشته خود را در فرودگاه بروکسل منفجر کرد و برادرش نیز خود را در ایستگاه متروی این شهر منفجر کرد.گروه تروریستی داعش مسئولیت این حملات مرگبار را بر عهده گرفته است.
منبع: تسنیم
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد