زورگیر کامیون ها در دام پلیس

متهمی که با همدستی 2نفر از بستگان خود با سرقت از رانندگان کامیون ها تحت تعقیب قرار داشت ، از سوی ماموران کلانتری 157مسعودیه دستگیر شد.
کد خبر: ۸۷۵۰۹

به دنبال چندین فقره شکایت مردمی در ارتباط با این که فردی با سدکردن راه عبوری کامیون ها و درخواست از راننده برای حمل کالا به شهرستان ، آنها را به نقاط خلوت می کشاند و با همدستی 2نفر دیگر که در این محل انتظار او را می کشند، کامیون را سرقت می کنند، موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت و آنها با یک مجرم سابقه دار به هویت مهدی -ک را دستگیر کردند.
متهم پس از انتقال به کلانتری اعتراف کرد از چندی پیش با این روش از کامیون ها سرقت می کرده است.با این اعترافات 2همدست دیگر متهم دستگیر شدند و پرونده به دادسرا ارسال شد.
متهمان روز گذشته به چندین فقره سر قت از رانند گان کامیون ها و همچنین کیف قاپی و اخاذی از مردم در جنوب شرق تهران اعتراف کردند.یادآور می شود، مهدی چند ماه پیش نیز به اتهام زورگیری دستگیر و تحویل مراجع قضایی شده بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها