بدرقه امیدها؛ 11 دی در تهران

نشست مسئولان تیم فوتبال امید برای بررسی برنامه‌های این تیم جهت حضور در اردوهای منتهی به مقدماتی المپیک برگزار شد.
کد خبر: ۸۶۷۶۴۹

در این جلسه که با حضور محمد مایلی‌کهن، محمد خاکپور و هادی طباطبایی برگزار شد، علیرضا جهانبخش بازیکن ایرانی تیم آلکمار هلند نیز حضور داشت و مسائل و مشکلات مربوط به حضور این بازیکن در تیم امید و مسابقات انتخابی المپیک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا کادر فنی تیم امید آخرین پیگیری‌های لازم در خصوص وضعیت جهانبخش و آزمون را طی چند روز آینده انجام دهند.

در ادامه این جلسه، کادرفنی تیم امید گزارشی را در خصوص شرایط برگزاری اردوی بندرعباس، امکاناتی که در اختیار تیم امید قرار گرفته و تمرینات به حبیب کاشانی ارائه کردند. دیگر موضوع مورد بحث جلسه دیروز، برگزاری مراسم بدرقه تیم امید بود که توسط فدراسیون فوتبال تدارک دیده شده است.

طبق هماهنگی‌های صورت گرفته، مراسم بدرقه تیم امید روز ۱۱ دی‌ماه برگزار خواهد شد و تیم فوتبال امید با یک روز تاخیر در ۱۲ دی‌ماه عازم مشهد و بعد از زیارت بارگاه امام رضا(ع) و صرف ناهار، عصر همان روز عازم دبی خواهد شد. در این جلسه همچنین آخرین هماهنگی‌ها و تصمیمات درخصوص برگزاری اردوی دبی انجام گرفت و مقرر شد تا رایزنی‌های لازم برای انجام بازی تدارکاتی با یکی از تیم‌های امید باشگاهی امارات صورت بگیرد و تیم امید در ۱۵ دی‌ماه آخرین بازی تدارکاتی خود را در اردوی امارات برگزار کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها