تمام وقت می نویسم

رضا امیرخانی را همه با «من او» می شناسند. او امروز میهمان «دیدار روز» ماست تا از کارهای جدیدش بگوید.
کد خبر: ۸۶۵۳۳

اگرچه وسوسه عرضه یک کار از پیش اعلام نشده ، او را از شرح ماجراهای رمان جدیدش و دلیل انتخاب نام غیرمتعارفش باز می دارد ، ولی با مهربانی پاسخگوی سوالات ماست.

این روزها مشغول نوشتن کار تازه ای هستید؛
بله ! به شدت مشغول نوشتن رمانی به نام «بیوتن» هستم. از سردبیری سایت اینترنتی لوح نیز سه چهار ماهی است کناره گیری کرده ام تا به صورت تمام وقت به کار نوشتن آن بپردازم.

می شود بگویید که چرا این نام را برای رمان انتخاب کرده اید؛
اگر اجازه بدهید دلیل این انتخاب را بازگو نمی کنم ، ولی به صورت سربسته بگویم که در این انتخاب 7-8 نکته اصلی را مورد توجه قرار داده ام.

این رمان به چه موضوعی می پردازد؛
تم اصلی رمان به ماجرای هویت یک ایرانی که در پایتخت تمدن غرب یعنی نیویورک زندگی می کند باز می گردد و فکر می کنم اتمام آن 4 تا 5 ماه دیگر به طول می انجامد.

شما به عنوان رئیس انجمن قلم ایران در حال فعالیت هستید از فعالیت های انجمن چه خبر تازه ای دارید؛
2 روز در هفته وقتم را برای حل مسائل صنفی در انجمن قلم اختصاص داده ام و مهمترین فعالیت ما در آینده نزدیک برگزاری چهارمین دوره جشنواره قلم زرین است. این دوره از جشنواره به دبیری خانم صباغ زاده و در 3 حوزه شعر ، داستان و پژوهش برگزار می شود و قلم زرین به برندگان در هر حوزه اهدا خواهد شد. در حال حاضر 3 تیم داوری به سرداوری هنرمندان ارزنده جناب آقای پرویز بیگی حبیب آبادی در رشته شعر ، فیروز جلالی زنوزی در رشته داستان و دکتر محمد رضا ترکی در رشته پژوهش در حال فعالیت هستند که نتایج داوری های آنها در جشنواره اعلام خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها