نهنگ در لندن!

جام جم آنلاین: ورود یک وال هفت تنی به داخل آب های رودخانه تیمز در مرکز لندن ، مردم را هیجان زده کرده است.
کد خبر: ۸۶۲۳۶

به گزارش بی بی سی ، این وال عظیم الجثه که هنوز مشخص نیست چرا و چگونه خود را به مرکز لندن رسانده است توجه صدها نفر از لندن نشینان را به خود جلب کرده است.
بر اساس این گزارش این نهنگ پوزه دار 18 فوتی که غالبا در در ابهای عمیق شمالی زندگی می کند هم اکنون از مقابل پارلمان انگلیس گذشته و همچنان در خلاف جهت آب ، به سمت بالای رودخانه شنا می کند.
مقامات محیط زیست لندن برای حفاظت از جان این حیوان یک قایق را مجهز کرده اند و سرنشینان این قایق می کوشند مانع از نزدیک شدن این نهنگ به کناره های رودخانه شوند.
انها همچنین می کوشند جهت حرکت وال غول پیکر را به سمت پایین رودخانه که به دریای شمال می ریزد تغییر دهند.
نهنگ در حین حرکت معکوس خود به سمت بالای رودخانه یک قایق ماهیگیری بدون سرنشین را درهم شکسته است که در نتیجه بخشی از بدن ان دچار خونریزی شده است.

برای فرزندان خود نام های احمقانه نگذارید
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها