رکورد جدید «ایبرا»

پاری‌سن‌ژرمن جمعه شب در آغاز هفته هفدهم رقابت‌های لیگ فرانسه با سه گل، نیس را از پیش‌رو برداشت تا با 45 امتیاز و 16 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم جدول مقتدرانه در صدر قرار گیرد.
کد خبر: ۸۶۱۹۶۷

ستاره این تیم زلاتان ابراهیموویچ بود که موفق شد در این دیدار دو گل به ثمر برساند. او با دو گلی که در این دیدار به ثمر رساند، یک رکورد جدید به نام خود ثبت و نامش را برای همیشه در تاریخ باشگاه پاری‌سن ژرمن جاودانه کرد.

کاپیتان سوئدی پاری‌سن‌ژرمن حالا تعداد گل‌هایش را با پیراهن PSG در لیگ یک فرانسه به عدد 86 رسانده و به بهترین گلزن تاریخ این تیم فرانسوی در لوشامپیونه تبدیل شده است. پیش از این بهترین گلزن تاریخ پاری‌سن‌ژرمن در لیگ فرانسه، مصطفی دحلب بود که 85 گل به ثمر رسانده بود، اما زلاتان موفق شد رکورد او را جابه‌جا کند تا به اسطوره خط حمله این تیم فرانسوی تبدیل شود. پاری‌سن‌ژرمن در فصل جاری لیگ فرانسه هم شانس نخست کسب عنوان قهرمانی است و فاصله زیادی با دیگر تیم‌ها دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها