با نگرانی مردم در یکی از محله های شهرک ولی عصر تهران مبنی بر غیبت میوه فروش محل ، ماموران با عزیمت به محل و گشودن در مغازه با جسد مرد 30 ساله روبه رو شدند.
کد خبر: ۸۶۱۲۴
روز گذشته ساکنان یکی از محله های شهرک ولی عصر ، وقتی از غیبت میوه فروش محله خود نگران شده بودند ، در تماس بامرکز فوریت های پلیسی 110 موضوع را گزارش کردند. با عزیمت ماموران کلانتری 153 به محل و گشودن در مغازه ، آنها با جسد میوه فروش روبه رو شدند که با چند ضربه چاقو به قتل رسیده بود. باگزارش موضوع به بازپرس ویژه قتل تهران و عزیمت وی به محل مشخص شد ، مقتول یک جوان افغانی است که شبها را در این محل سپری می کرده است.
دستگیری 3 مظنون
با صدور دستور قضایی از سوی بازپرس ویژه قتل مبنی بر انتقال جسد به پزشکی قانونی ، ماموران در محل وقوع جنایت به 3 نفر از اتباع افغان که به صورت مشکوک در حال پرسه زدن بودند ظنین شده و آنها را دستگیر کردند. این 3 مظنون در تحقیقات مقدماتی عنوان کردند ، به دلیل طلبی که از مقتول داشته اند در محل حضور پیدا کرده بودند. با صدور دستور بازداشت هر سه متهم تحقیق در این زمینه ادامه دارد.