براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، میانگین طول عمر در جهان رو به افزایش است به‌گونه‌ای که افراد با رعایت صد توصیه جادویی می‌توانند به صدسالگی برسند. ما هر هفته یکی از این رازها را برای شما فاش می‌کنیم.
کد خبر: ۸۵۷۸۸۶

***

بدون شک ماهی به‌دلیل داشتن پروتئین‌ سرشار و اسیدهای چرب امگا 3 ازجمله مواد غذایی ضروری در یک رژیم غذایی سالم محسوب می‌شود، چرا‌که نقش مهمی در سلامت بدن مثلا پیشگیری از بیماری‌های قلبی ـ عروقی دارد. بنابراین خانواده‌ها به‌ویژه خانم‌ها، سالمندان و کودکان در حال رشد باید حداقل هفته‌ای دو بار ماهی بخورند‌؛ البته به شرط طبخ سالم نه با روش سرخ کردن با روغن فراوان‌! در این میان متخصصان مدام هشدار می‌دهند برخی ماهی‌ها حاوی عنصر جیوه هستند و نه‌تنها مصرفشان نقش مفیدی در سلامت افراد ندارد، بلکه می‌تواند زمینه بروز بسیاری از بیماری‌ها به‌ویژه سرطان را فراهم کند و مانع 100ساله شدن افراد شود، چرا‌که با مصرف ماهی‌های حاوی جیوه، این عنصر جذب بدن شده و مشکل‌زا خواهد بود. همچنین فراموش نکنید تجمع بیش از اندازه جیوه در بدن در سیستم عصبی اختلال ایجاد می‌کند، به دردهای مفصلی و ماهیچه‌ای منجر می‌شود، خطر بروز حملات قلبی را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود کودکان دچار اختلال رشد شده و دیرتر از موعد مقرر، شروع به صحبت و راه رفتن کنند. احتمالا می‌پرسید مقدار جیوه در چه ماهی‌هایی بالاست؟ باید بدانید کوسه‌ماهی، مارلین، اره‌ماهی، نیزه‌ماهی، ماهی‌های درخشان، روغن ماهی اروپای شمالی و ماهی نارنجی دریایی حاوی مقادیر بالایی جیوه هستند. البته تقریبا در همه ماهی‌ها مقدار بسیار کمی جیوه وجود دارد، اما باید سراغ آنهایی بروید که سالم‌‌تر و کم‌خطرترند. در این میان در مورد مصرف ماهی‌ آزاد و میگو که مقدار جیوه آنها بسیار ناچیز است و ماهی‌هایی که تائیدیه مراجع بهداشتی را دارند، نگرانی وجود ندارد و خیالتان بابت مصرفشان راحت باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها