کاهش پخش آگهی و زیرنویس در شبکه کودک

مدیر شبکه کودک، به اعتراضات مطرح شده علیه این شبکه پاسخ داد.
کد خبر: ۸۵۵۰۳۱

محمد سرشار، درباره ارزیابی‌اش از وضعیت شبکه کودک که از مهر امسال به صورت آزمایشی راه‌اندازی شد، به ایسنا گفت: در دوره جدید شبکه پویا، کل برنامه‌هایی که از آنتن پخش می‌شود، مناسب رده سنی شش سال بوده که به نوعی متناسب با خردسالان است. همچنین برای کودکان بالای شش سال هم شبکه کودک در پخش آزمایشی خود برنامه‌هایی داشته که به امید خدا از اواخر فصل پاییز از نام‌نمای شبکه کودک نیز رونمایی خواهیم کرد. از طرفی از ابتدای مهر برنامه‌های این شبکه به ازای گروه سنی خردسال و کودک از هم تفکیک شدند.

وی بیان کرد: نظم در جدول پخش، از دیگر کارهای شبکه کودک است، زیرا یکی از اعتراض‌هایی که خانواده‌ها به شبکه پویای سابق داشتند، پخش روزانه فیلم‌های سینمایی از این شبکه بود که باعث می‌شد بچه‌ها از تکالیف‌شان عقب بمانند. بنابراین در دوره جدید ما فیلم‌های سینمایی را فقط به روزهای تعطیل اختصاص داده‌ایم و این روند از این پس هم ادامه پیدا خواهد کرد. مدیر شبکه کودک اعلام کرد: دانش‌آموزان از این پس می‌توانند روزهای پنجشنبه و جمعه تکرار سریال‌ها و برنامه‌هایی را ببینند که در طول هفته پخش شده‌است. زیرنویس‌های نامربوط در شبکه کودک به حداقل ممکن کاهش پیدا می‌کند و تنها زیرنویس‌های این شبکه، اطلاع‌رسانی ساعات پخش برنامه‌های کودک خواهد بود.

او از جمله اعتراض‌های عنوان شده به شبکه کودک را پخش آگهی‌های بازرگانی از این شبکه اظهار کرد و گفت: این موضوع واقعا در اختیار مدیر شبکه نیست، اما ما با رایزنی با مسئولان مربوط، سعی می‌کنیم این مساله را هم کاهش بدهیم وآگهی‌های بازرگانی‌مان متناسب با کودکان باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها