این گیاه موارد مصرف زیادی دارد؛ ازجمله برای تسکین اعصاب و درمان سردرد و غش به کار برده می‌شود. مرهم و ضماد آن روی زخم باعث فرونشاندن التهاب زخم‌ها می‌شود. همیشه سعی کنید از گل گاوزبان تازه استفاده کنید زیرا خاصیت آن ده‌ها برابر بیشتر است.
کد خبر: ۸۴۲۵۵۴

در واقع هر چقدر کهنه‌تر شود از خاصیت آن کاسته می‌شود. در ضمن آن را با لیمو عمانی و سنبل‌الطیب بجوشانید تا خوشمزه‌تر شود. جوشانده گل و برگ و ساقه گل گاوزبان برای تب‌های سرماخوردگی و درمان نقرس هم بسیار مفید است. هرگاه مبتلایان به ناراحتی‌های کلیه و یرقان از این جوشانده بخورند، ناراحتی آنها برطرف خواهد شد. 50 گرم گل گاوزبان را در یک لیتر آب سرد بریزید و بجوشانید و بعد از حدود 15 دقیقه که خنک شد آن را صاف و با شیر و عسل مخلوط و شیرین کرده و میل کنید. این دمکرده برای درمان سرخک و مخملک بسیار مفید است. شیره تازه ساقه و برگ گل گاوزبان برای ناراحتی‌های کلیوی بسیار موثر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها