خوشمزه

فلفلی که شما را یاد مرگ می‌اندازد

بدون شک غذا بدون ادویه یعنی هیچ! یکی از محبوب‌ترین ادویه‌ها، فلفل است که گاهی روی خوردن انواع بسیار تند آن، شرط‌بندی می‌شود.
کد خبر: ۸۳۰۳۱۰
فلفلی که شما را یاد مرگ می‌اندازد

با این حال نوعی فلفل در ایالت آسام هند کشت می‌شود که در امتحان کردن حتی یک ذره از آن، باید تامل کرد.

فلفل ناگاجولوکیا یا فلفل قرمز شبح، تندترین فلفل شناخته شده در جهان است که در سال 2007 نیز تحت همین عنوان ثبت شد. برای آشنایی با میزان تندی این فلفل باید به معیار اندازه‌گیری تندی اشاره کرد.

مقیاس اسکویل، مقیاسی برای سنجش تندی فلفل‌های چیلی (تند) است که بیان‌کننده میزان کاپسیسین ـ ماده‌ای که باعث تندی فلفل می‌شود ـ موجود در آن است.

براساس این معیار، فلفل قرمز شبح، بیش از یک میلیون حرارت دارد. این در حالی است که سس تند برند تجاری معروف تاباسکو که در برخی از رستوران‌های خودمان هم ارائه می‌شوند، تنها 2500 تا 5000 حرارت دارند.

فلفل شناخته‌شده دیگر هالاپینیو است که ناگاجولوکیا بیش از 170 برابر از آن تندتر است. یکی از کشاورزان هندی که به کاشت این نوع فلفل مشغول است در مصاحبه‌ای اعلام کرد که خوردن یک فلفل قرمز شبح، مانند تجربه کردن حالت مرگ است!

چمدان (ضمیمه پنجشنبه - روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها