نایب رئیس مجلس: مجلس گذشت نمی کند

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت : چنانچه نتایج حاصل از تحقیقات و اطلاع رسانی دستگاه های ذی ربط در حادثه هوایی اخیر که به شهادت جمعی از اصحاب رسانه ، جمعی از اعضای ارتش
کد خبر: ۸۲۶۷۶
جمهوری اسلامی ایران و کادر هوایی منجر شده بود ، مجلس را قانع نکند ، از دیگر ابزارهای در اختیار مجلس همچون تحقیق و تفحص استفاده خواهیم کرد.
محمدرضا باهنر افزود: مجلس ، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی را مکلف به نظارت بر تحقیقات و اطلاع رسانی قوه قضاییه و مجریه کرده است تا اگر قصوری شده است به آن رسیدگی کند.باهنر با بیان این که موارد استیضاح از وزیر دفاع باید کاملا روشن باشدگفت : موارد استیضاح باید قانونی و در رابطه با مسوولیت های وزیر مربوط باشد. هیات رئیسه پس از بررسی این طرح در صورتی که نیاز به اصلاح داشته باشد، موارد لازم به اصلاح را به تهیه کنندگان طرح اعلام خواهد کرد. این عضو هیات رئیسه مجلس در خصوص شمار دقیق امضاهای این طرح ، گفت : امضاهای آن شناور است ، چون بعضی ها امضای خود را پس می گیرند و یا بعضی دیگر بر آن می افزایند. از سوی دیگر حمیدرضا حاجی بابایی ، عضو هیات رئیسه مجلس گفت : با توجه به درخواست حدود 48 نفر از نمایندگان برای استیضاح وزیر دفاع در ارتباط با سقوط هواپیمای C-130 این طرح امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی اعلام وصول خواهد شد.عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: تعدادی از نمایندگان در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی حضور یافتند و با شنیدن پاسخ وزیر دفاع تحت تاثیر قرار گرفتند و با روشن شدن واقعیت ها ، استیضاح خود را پس گرفتند اما عده ای که باقی مانده اند اگر تا امروز به کمتر از 10 نفر نرسند ، هیات رئیسه طرح استیضاح را اعلام وصول می کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها