چهره هفته

چهره این هفته با افتخار تقدیم می‌شود به مرد مشهدی که فداکارانه جان دو نفر را که در حال غرق شدن بودند، نجات داد و خود جان باخت.
کد خبر: ۸۲۵۱۵۴

«حسین یزدی» حوالی ظهر پنجشنبه در صالح‌آباد بابلسر همراه خانواده خود کنار دریا بود که متوجه شد دو نفر در آب دست و پا می‌زنند و در حال غرق شدن هستند. او بلافاصله برای نجات آنها به آب زد. حسین یزدی موفق شد هر دو نفر را از آب بیرون بیاورد و نجات دهد، اما خودش بعد از نجات هر دو نفر جانش را از دست داد. مشخص نیست به چه دلیل خودش گرفتار شده و غرق شده است.

حسین یزدی در حالی از مشهد راهی بابلسر شده بود که پنجشنبه شب گذشته در این شهر به یک مجلس عروسی دعوت بود. او و خانواده‌اش برنامه‌ریزی کرده بودند که آخر هفته را علاوه بر عروسی، کنار دریا در یک ویلا ساکن شوند و فارغ از کار و مشغله‌های زندگی به استراحت بپردازند. این در حالی است که قرار بود تا سه هفته دیگر عروسی پسر حسین یزدی برگزار شود. این مرد فداکار به قیمت زنده ماندن دو فرد دیگر جان خود را از دست داد.

پیکر مرحوم «حسین یزدی» فداکار مشهدی پس از انتقال به این شهر دفن شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها