آغاز فصل اسکی در بیابان دبی

جام جم آنلاین: فصل اسکی روز جمعه 2 دسامبر رسما در ایستگاه سرپوشیده اسکی دبی واقع در بیابان این امیرنشین آغاز شد. اسکی بازان می توانند از این پس به ورزش مورد علاقه خود در این ایستگاه اسکی که در مجموعه فروشگاهی عظیم «Mall of the Emirates» واقع شده ، بپردازند.
کد خبر: ۸۱۷۲۷

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، این ایستگاه سرپوشیده که با هزینه 272 میلیون دلار احداث شده آخرین بلندپروازی امیرنشین دبی است که پیش از این بزرگترین جزایر مصنوعی و مرتفع ترین برج جهان ، برج دبی را احداث کرده است.

«اسکی دبی» ایستگاه مصنوعی عظیم اسکی به بزرگی 3 زمین فوتبال است و ارتفاع آن 85 متر معادل یک ساختمان 25 طبقه و عرض آن 80 متر است.

این ایستگاه دارای 5 پیست اسکی در رده های مختلف است که طولانی ترین پیست 400 متر طول دارد. گنجایش این ایستگاه 1500 نفر است.

ضخامت برف این ایستگاه 50 سانتی متر است و هر روز در این ایستگاه برف تازه تولید می شود.
پیست های اسکی به گونه ای طراحی شده اند که با وجود 6000 تن برف واقعی خطر ریزش بهمن در زیر گنبد شیشه ای آن وجود ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها