مواد لازم برای 3 تا 4نفر:
1.2 پیمانه عدس
2 پیمانه برنج
2 عدد هویج
100 گرم کنگر
2 ق س رب گوجه فرنگی
1 عدد پیاز درشت
3 ق س روغن یا کره
300 گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز متوسط( برای گوشت چرخ کرده )
نمک، زردچوبه و ادویه پلویی به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و زعفران و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب چنگ بزنید . حالا گوشت را به صورت کوفته های ریز درآورید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید .
2. عدس را هم پاک کنید و بعد از شستن همراه با مقداری آب در قابلمه ای مناسب بپزید. برنج را هم خیس کنید .
3. هویج ها را بشویید و پوست آن را بکنید و با چاقوی تیز به صورت نگینی خرد کنید.
4. کنگرها را پاک کنید و بعد از شستن ، به صورت نگینی خرد کنید.
5. در این فاصله پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید .در تابه ای مناسب روغن بریزید و پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید . حین سرخ کردن ، مقداری زردچوبه، نمک و ادویه را هم اضافه کرده و سرخ کنید.
6. سپس هویج و کنگر را به پیازا اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه را هم بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند.
7. اکنون در قابلمه ای مناسب برنج خیس خورده، عدس و مواد تفت داده شده را مخلوط کنیدو آن را روی حرارت قرار دهید. به میزان لازم آب و کره یا روغن هم به مواد اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد.
8.حالا دمی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با گوشت قلقلی سرو کنید.(برترینها)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد