کواچ: در دیدار با آمریکا نباید اسیر احساسات شویم

ایران در‌ انتظار‌ شادی دوباره

پیروزی ارزشمند مقابل آمریکا پایان راه نیست، بلکه گامی استوار و امیدوارکننده است به سوی حضور در فینال لیگ جهانی. از این رو کار تیم ملی پایان نیافته و پنج بازی حساس دیگر در تهران در پیش دارد، پنج دیداری که نخستین آنها امشب و جدالی دوباره با آمریکاست!
کد خبر: ۸۱۰۱۶۷

به گزارش جام‌جم، تیم ملی والیبال کشورمان هرچند دور رفت لیگ جهانی را با دو شکست برابر آمریکا در خانه حریف آغاز کرد، اما آمریکا مدافع عنوان قهرمانی دوره گذشته این رقابت‌ها در دور رفت نه تنها تیم ایران را که روسیه و لهستان را هم دو بار شکست داد تا با شش پیروزی پیاپی خیال خود را تا حد زیادی از بابت صعود به مرحله فینال راحت کند. با وجود این همین تیم آمریکا جمعه، شب سختی را در سالن مملو از جمعیت آزادی تهران پشت سر گذاشت. دیداری حساس و مهیج که در میان تشویق‌های بی‌امان تماشاگران حاضر در سالن جذابیتی دو چندان یافته بود و به لحاظ روحی عرصه بر ستارگان آمریکا تنگ. در چنین شرایطی و در حالی که سعید معروف طراحی حملات را بی‌نقص انجام می‌داد، محمد موسوی و عادل غلامی در دفاع روی تور و آبشارهای سرعتی کم نقص ظاهر شدند، قائمی و عبادی‌پور خوب سرویس زدند و محمودی با آبشارهای قدرتی خود عرصه را بر حریف تنگ کردند، آمریکا نخستین باخت این دوره از مسابقات را پذیرفت، آن هم با نتیجه 3 بر صفر!

این پیروزی سه امتیازی نقطه امید بخشی برای تیم ملی کشورمان بود؛ چرا که گذشتن از سد قدرتمندترین حریف به خوبی توان تیمی ملی را نشان داده و اعتماد به نفس تیم را تا حد زیادی بالا برد این تیم حالا هم باور دارد و هم شرایط صعود به مرحله فینال را دارد(دو تیم برتر گروه به فینال راه می‌یابند) به شرط آن‌که همچون جدال با آمریکا پرقدرت و کم اشتباه ظاهر شده و در پنج دیدار باقیمانده، به خوبی قدر امتیازات تیمی را بداند. اینک با این اعتماد به نفس بازیافته، تیم ایران امشب برای دومین بار در تهران و در مجموع برای چهارمین بار مقابل تیم قدرتمند آمریکا قرار می‌گیرد؛ تیمی که مطمئنا همچون مار زخمی هم انگیزه و هم توان انتقام گرفتن را دارد و با حال و هوای سالن آزادی هم به خوبی آشنا شده است.

در این شرایط تیم ملی بلندپرواز ایران که سال گذشته به عنوان ارزشمند چهارمی لیگ جهانی دست یافته است برای شکست دادن دوباره آمریکا اسبش را زین کرده است. همزمان عطش دوستداران والیبال برای فرارسیدن دیدار با آمریکا در حالی به مراتب بیش از نخستین دیدار دو تیم شده است که پیروزی جمعه شب عده‌ای از جوانان تهران را به خیابان‌های پایتخت کشاند و آنها این پیروزی ملی – ورزشی را جشن گرفتند و ساعاتی بعد وزارت امور خارجه آمریکا نیز این برد را به جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت؛ یک برد ورزشی با بازتاب‌های ملی و سیاسی.

کواچ: نباید احساساتی شویم

اسلوبودان کواچ، سرمربی تیم ملی والیبال ایران هرچند پس از پایان دیدار با آمریکا از خوشحالی در پوست خود نمی‌گنجید با این حال بخش قابل توجهی از صحبت‌های این مربی صرب معطوف به دیدار یکشنبه شب دو تیم بود. او در نشست خبری بازی تصریح کرد: کار بزرگی انجام دادیم. فکر می‌کنم بازی برای هر دو تیم مشکل بود. جو سالن برای تیم آمریکا سخت بود، اما فشاری هم به تیم ایران وجود داشت. تیم ایران توانایی بهتر بازی کردن از امروز را نیز دارد و انتظار دارم آمریکا نیز در بازی آینده بهتر بازی کند. هیچ تیمی به اندازه آمریکا در ایران دریافت خوب نداشته است و باید سعی کنیم فشار بیشتری به آنان وارد کنیم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران با بیان این‌که اگر احساسی بازی کنیم، اشتباه کردن را هم آغاز خواهیم کرد، افزود: این اولین قدم بود و باید پنج گام دیگر نیز با پیروزی برداریم. این بازی تمام شد و باید به فکر مسابقه بعدی باشیم.

او درباره شرایط بازیکنانش این‌گونه اظهار نظر کرد: فرهاد دریافت‌های خوبی دارد و تا اینجا خیلی موفق بوده است. مقداری در اسپک زدن موفق نبوده که باید بیشتر کار کنیم. وقتی میرزاجانپور و عبادی‌پور در کنار هم قرار می‌گیرند، خیلی خوب بازی می‌کنند و در مقابل روسیه نیز کلید پیروزی تیم ایران بودند. من همیشه در ایران نگران مجتبی میرزاجانپور هستم چون با احساسات بازی می‌کند، اما برخی مواقع این بازیکن خوب بازی نمی‌کند و برخی مواقع عالی است. به همین دلیل می‌گویم تیم ملی ۱۴ بازیکن دارد و با ۱۶ بازیکن نیز تمرین می‌کنیم.

اما جان اسپرا، سرمربی تیم ملی آمریکا هم در پایان بازی گفت: جو خاصی در این مسابقه حاکم بود. فکر می‌کنم تیم آمریکا در ست دوم بهتر بازی کرد اما در امتیازهای حساس تیم ایران با سرویس‌های خوب خود آمریکا را تحت تاثیر قرار داد. حتما در بازی آینده بهتر خواهیم شد و تلاش می‌کنیم پیروز میدان باشیم.

موسوی و عبادی‌پور در صدر

در پایان دیدار ایران و آمریکا شهرام محمودی با کسب ۱۷ امتیاز عنوان امتیازآورترین بازیکن بازی را کسب کرد ضمن این‌که راسل و اندرسون نیز با ۱۳ امتیاز بهترین‌های آمریکا در این مسابقه بودند.

پیروزی 3 برصفر برابر آمریکا علاوه بر افزایش احتمال صعود ایران باعث بهبود آمار فنی بازیکنان در پست‌های تخصصی خود شد. در بخش دفاع روی تور، سید محمد موسوی که با میانگین بیش از یک دفاع در هر ست سال گذشته عنوان بهترین مدافع لیگ جهانی را از آن خود کرده بود، در رقابت‌های امسال با میانگین 0.63 دفاع در هر ست تا اینجای کار در رده نخست قرار گرفته است.

میلاد عبادی‌پور که بیشتر از سال‌های گذشته مورد اعتماد سعید معروف قرار می‌گیرد توانسته با ثبت 54.76 درصد موفقیت بهترین آبشارزن مسابقات تا پایان هفته هفتم لقب بگیرد.

در بخش بهترین پاسورها سعید معروف توانسته خود را به رتبه چهار برساند اما پاسورهای لهستان، صربستان و آمریکا، در جایگاه بهتری نسبت به او قرار دارند. بازیکنان ایران در سایر بخش‌ها مانند دریافت اول، توپ‌گیری عقب زمین، سرویس و امتیازآوری عملکرد چندان خوبی نسبت به رقبای خود نداشتند و همتایان ایتالیایی، برزیلی، آمریکایی، لهستانی و صرب آنها رتبه‌های برتر را به خود اختصاص دادند.

داورزنی: هدف ما سکوی المپیک است

محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال نیز در پایان بازی، گفت: من این برد را به مردم تبریک می‌گویم و خوشحالم که در روزهای نخست ماه مبارک رمضان لبخند رضایت را روی لبان آنها نشاندیم. امیدوارم که بازی‌های بعدی را هم ببریم و بتوانیم به فینال مسابقات راه پیدا کنیم، با این حال هدف اصلی ما ایستادن روی سکوی المپیک است تا بتوانیم شادی مردم را تکمیل کنیم.

همچنین سعید معروف کاپیتان تیم ملی هم گفت: بازی خیلی خوبی بود و بعد از هشت ماه به سالن و بازی خانگی برگشتیم و موفق به کسب پیروزی شدیم. تیم آمریکا در این مسابقه خطای سرویس زیادی داشت، دلیل اصلی این خطاها حضور جمعیت در این مسابقه بود. بازی روز یکشنبه با آمریکا سخت تر خواهد شد و آمریکا حتما بهتر بازی خواهد کرد، تیم ایران به امتیاز دیدارهای خانگی نیاز دارد و به همین دلیل بهتر بازی خواهیم کرد.

در دیگر دیدار این گروه، لهستان تیم دوم جدول 3 بر یک روسیه میزبان خود را در نخستین بازی شکست داد. این دو تیم شب گذشته برای دومین بار در روسیه به مصاف هم رفتند.

""

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها