6 «ب.ام.و» جنجالی به فروش گذاشته شد

شش دستگاه ازخودروهای ب.ام.و جنجالی i8که بتازگی وارد کشور شده و گفته می‌شود ورود آن با استفاده از مجوزهای خاص بوده، برای فروش، آگهی شده است.
کد خبر: ۸۰۶۳۹۷
6 «ب.ام.و» جنجالی به فروش گذاشته شد

به گفته رئیس کل گمرک ایران، هرچند ارزش خارجی این خودروها به گمرک 40 هزار دلار اعلام شده بود، اما محاسبات نشان از آن دارد که ارزش واقعی آنها چیزی حدود 140 هزار دلار است.

این خودروها تنها با پرداخت 4 درصد تعرفه وارد کشور شده است، حال آن‌که تعرفه واردات خودرو به کشور حدود 50 درصد است.

حداقل قیمت هر دستگاه BMW.i8 در آگهی‌ها یک میلیارد و 450 میلیون تومان و حداکثر آن یک میلیارد و 800 میلیون تومان عنوان شده است. (ایسنا)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات انتشار یافته: ۱
بیكار
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۰
به این میگین ماشین پراید از این هم ارزونه هم با اطمینان
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها