
مواد لازم برای تهیه شربت: شکر: 1.5 لیوان ، زعفران آب کرده: 1 قاشق غذاخوری ، آب: کمتر از 1 لیوان
طرز تهیه: ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه چهار بار الک کنید. ماست را هم در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا صاف شود. تخممرغ و وانیل را هم جداگانه خوب هم بزنید. بعد مایه تخممرغ و ماست را مخلوط و آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. در ظرف گودی مانند شیرجوش، روغن بریزید و از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید، به آن فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید. بعد در صافی بگذارید تا روغن اضافه آن کشیده شود. در نهایت در یک ظرف مناسب بگذارید و شربت را روی آنها بریزید و 15 دقیقه در شهد نگهدارید. سپس با چنگال بیرون بیاورید و در دیس مناسبی بچینید و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است