یمن ؛ عقیق مقاومت

در حالی که از امروز به مدت 5 روز آتش بس انسانی در یمن برقرار می‌شود؛ نیروهای قبیله‌ای یمن در پاسخ به تداوم تجاوزات عربستان سعودی به این کشور، کنترل یک کوه دیگر در «جازان» واقع در جنوب غرب عربستان را به دست گرفتند.
کد خبر: ۷۹۷۱۸۴

به گزارش خبرگزاری فارس، منابع آگاه محلی یمن به شبکه خبری لبنانی «المیادین» خبر دادند، قبایل یمنی موفق شدند کنترل کوه «الردیف» در «جازان» واقع در جنوب غرب عربستان سعودی را به دست گیرند. پیش از این نیز کنترل کوه‌های «الجلاح» و «تویلق» در جازان به دست نیروهای قبایل یمنی افتاده بود.

از سوی دیگر بر اساس این گزارش سلاح‌هایی که نیروهای گارد مرزی عربستان هنگام عقب نشینی از این مناطق به جای گذاشته‌اند در به دست قبایل یمن افتاده است.اما منابع خبری عنوان کرده‌اند رژیم سعودی در ادامه حملات خود به یمن بیش از ۱۳۰ موشک به منطقه «البقع» واقع در شهرستان «کتاف» در استان صعده شلیک کرده است که بر اثر این حملات 13 شهروند یمنی در این منطقه به شهادت رسیدند.همچنین بر اثر حمله جنگنده‌های سعودی به یک ایستگاه پمپ بنزین در منطقه حرض واقع در استان حجه یمن 5 تن به شهادت رسیدند.شبکه خبری المیادین نیز گزارش داد که جنگنده های عربستان سعودی بار دیگر فرودگاه بین المللی صنعا را بمباران کردند. این در حالی است که قرار است از روز سه‌شنبه آتش بس انسانی در یمن برقرار شود که تخریب فرودگاه بین المللی صنعا می‌تواند تلاش‌های کمک رسانی را به یمن مختل کند.

این درحالی است که شبکه خبری المسیره، همچنین از پرواز پهپادهای جاسوسی آمریکایی بر فراز استان شبوه یمن خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها