به گزارش جام جم کلیک: رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات با ابراز نگرانی از افزایش برخی پیامک ها که با اهداف سودجویانه به مشترکان تلفن همراه ارسال می شوند، از مشترکان موبایل خواست مراقب پیامک های سودجویانه ای که با مضمون طرح تشویقی و استفاده بهینه از تلفن همراه به مشترکان ارسال شده اند، باشند.
محمدرضا فرنقی زاد تأکید کرد: این پیامک ها با اهداف سودجویانه و فرصت طلبانه ارسال شده و کلاهبرداری محض است. وی ادامه داد: برخی از مشترکان تلفن همراه پیامک هایی با محتواهایی همچون "مشترک گرامی شما برنده جایزه نقدی شده اید" دریافت کرده اند که هیچ گونه ارتباطی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یا سازمانها و شرکتهای زیرمجموعه آن ندارد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اپراتورهای تلفن همراه نیز در حال پیگیری و رسیدگی به کلاهبرداری های انجام شده از طریق پیامک هستند، هشدار داد: مشترکان نباید تحت تأثیر چنین پیامک هایی شماره حساب یا رمز کارت های اعتباری خود را در اختیار دیگران قرار دهند.
منبع: تابناک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی