در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله با هم چرخ کنید. برای هر دو کیلو گوشت نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید. به این گوشت یک ساعت استراحت دهید. بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود داشته باشید. برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوش بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید و با دست گوشت را یکنواخت فرم داده و انتهای سیخ را با فشار انگشتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد. میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی دو عامل مهم برای تهیه کبابی، باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش زغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: