مواد لازم: گوشت: ۶۰۰ گرم سردست، لوبیا سفید: ۱ پیمانه ، عدس: ۱ پیمانه ، بادمجان: ۱۰ عدد متوسط ، روغن: به میزان لازم، کشک: به میزان لازم ، پیاز: ۲ عدد ، نعنا داغ: ۴ قاشق غذا خوری، گردوی خرد شده: ۱ فنجان نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
کد خبر: ۷۹۲۳۲۳

طرز تهیه: ابتدا لوبیا و عدس را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید و بعد بپزید. بادمجان‌ها را هم پوست گرفته و در آب و نمک گذاشته و سپس سرخ کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد کرده بپزید. بعد از پخت لوبیا، گوشت، عدس و بادمجان‌ها، همه را له کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و گردو را اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و باقیمانده آب گوشت را روی آن بریزید و مرتب به هم بزنید تا حلیم به غلظت کافی برسد. در این مرحله کشک را به حلیم افزوده و مخلوط کنید. بعد از آماده شدن در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مقداری کشک، پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و گردو تزیین‌ و با نان سنگک میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها