چوب حراج بر خودروهای دزدی

اعضای باند سارقان خودرو که از مدتی پیش تحت تعقیب قرار داشتند ، دستگیر و 40 دستگاه خودروی آنان کشف و ضبط شد.
کد خبر: ۷۸۹۵۸

به دنبال چندین فقره شکایت در دادسرای جنایی مبنی بر سرقت خودرو ، موضوع به دستور بازپرس شعبه ششم دادسرای جنایی برای پیگیری و تحقیقات به اداره دوم پلیس آگاهی ارجاع شد. با بررسی و تحقیق مشخص شد سرقتهای صورت گرفته به صورت باندی انجام می شود و سارقان پس از سرقت خودروهایی که از سیستم ایمنی استفاده نمی کنند و یا در محلهای خلوت متوقف شده اند ، این خودروها را پس از جعل اسناد آنها ، در شهرهای جنوبی کشور به فروش می رسانند.

انکار متهمان

در پی این تحقیقات ، ماموران در مرحله بعدی 2 نفر از مجرمان سابقه دار را دستگیر و بازپرس قیصری در شعبه ششم تحقیق از آنها را آغاز کرد. متهمان ابتدا منکر سرقت شدند ، اما در ادامه اعتراف کردند از اعضای باندی هستند که سرکردگی آن را یک مجرم سابقه دار به عهده دارد. درپی این اعترافات 9 عضو این باند از سوی ماموران اداره دوم پلیس آگاهی دستگیر و 40 دستگاه انواع خودرو از آنها کشف و ضبط شد. روز گذشته متهمان پس از حضور در دادسرای جنایی ، با اعتراف سرقت خودرو از قاضی درخواست عفو و بخشش کردند.

چوب حراج

بازپرس قیصری روز گذشته به خبرنگار ما گفت : اعضای این باند پس از دستگیری ، جرایم مربوط به خود را انکار می کردند اما در ادامه معلوم شد آنها هر بار پس از سرقت خودرو ، چوب حراج بر اتومبیل های سرقت شده می زدند به طوری که آنها برای هر خودروی پژو 500 هزار تومان قیمت تعیین کرده بودند و خودرو پراید را به مبلغ 300 هزار تومان می فروخته اند. وی افزود: مالباختگان شناسایی شده اند و پرونده اتهامی با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها