پس از 2 هفته تعطیلی ، لیگهای معتبر اروپایی از امشب حرکت دوباره خود را آغاز می کنند. بازیهای حساسی هم قرار است برگزار شود که از آن جمله می توان به داربی مادرید میان اتلتیکو و رئال اشاره کرد.
کد خبر: ۷۷۵۶۹
لاکرونیا هم امشب میزبان بارسلونا است و در آلمان بایرن مونیخ در دیداری انتقامی با شالکه دیدار می کند، اما شاید برای فوتبالدوستان کشورمان تقابل یوونتوس و مسینا در سری Aجذاب تر از سایر بازیها باشد. رحمان رضایی ، مدافع ملی پوش کشورمان امشب وظیفه خطیری در ورزشگاه دل آلپی پیش رو دارد. او که در ترکیب خط دفاعی مسینا قرار دارد باید با بزرگانی چون ابراهیموویچ و تره زگه رقابت می کند. بجز رحمان ، وضعیت سایر لژیونرهای ایرانی برای بازیهای امشب مشخص نیست . هفته نامه کیکر در مورد علی کریمی ، مهدی مهدوی کیا و فریدون زندی می نویسد: آنها امشب در ترکیب اصلی تیمهایشان قرار ندارند ولی احتمال آن که در نیمه دوم به میدان بیایند زیاد است .برخلاف این اظهارنظر چند روزنامه از جمله زود دویچه اعلام کردند: علی کریمی در بازی امشب مقابل شالکه از ابتدا به میدان می رود. روزنامه آبندبلات چاپ هامبورگ هم نام مهدوی کیا را در ترکیب اصلی هامبورگ قرار داده است.
لیگ برتر انگلیس - هفته نهم
ویگان با نیوکاسل (ساعت 15:15) ، چلسی با بولتون ، لیورپول با بلکبرن ، ساندرلند با منچسترسیتی ، تاتنهام با اورتون ، وست بروم با آرسنال (ساعت 17:30) ، میدلزبورو با پورتسموث (ساعت 19:45)
بوندس لیگا آلمان - هفته نهم
آرمینیا بیله فلد با هرتابرلین ، هامبورگ با ولفسبورگ ، کایزرسلاترن با بوروسیا دورتموند ، ماینتس با بایرلورکوزن ، شالکه با بایرن مونیخ ، اشتوتگارت با بوروسیامونشن گلادباخ ، وردربرمن با نورنبرگ (تمام بازیها راس ساعت 17)
لیگ برتر اسپانیا - هفته هفتم
آلاوز با ویارئال (ساعت 19:30) ، دپورتیوولاکرونیا با بارسلونا (ساعت 21:30) ، آتلتیکو مادرید با رئال مادرید (ساعت 23:30)
سری A ایتالیا - هفته هفتم
سیه نا با اودینزه (ساعت 19:30) ، یوونتوس با مسینا (ساعت 22)
دسته اول فرانسه - هفته یازدهم
نانت با سن اتین (ساعت 18:45) ، نانسی باتولوز ، اوسر با تروا ، بوردو با سوشو ، لی مانس با لیل ، لانس با نیس ، موناکو با متز ، استراسبورگ با رن (تمام بازیها راس ساعت 21:30).