به گزارش جام جم ورزشی ، تیم تازه تاسیس نیویورک سیتی نخستین مسابقه رسمی تاریخ خود را روز گذشته مقابل تیم میرن انجام داد. این مسابقه در شهر منچستر برگزار شد. داوید ویای اسپانیایی و عضو سابق تیم ملی فوتبال اسپانیا با گلی که به ثمر رساند نخستین گلزن تاریخ این باشگاه تازه تاسیس آمریکایی لقب گرفت.
نیویورک سیتی ، منچسترسیتی و ملبورن سیتی هر سه تحت مالکیت چند شخص حقوقی قرار دارند بنابراین منافعشان مشترک است. اما پس از پایان این مسابقه سرخیو آگوئرو مهاجم منچسترسیتی که تماشاگر این دیدار بود با داوید ویا ستاره اسپانیایی نیویورک سیتی ها یک مسابقه عجیب برگزار کرد، مسابقه پنالتی زدن با چشمان بسته. این دو علاوه بر این مهارت های خود را در زدن کرنر با چشمان بسته هم به رخ یکدیگر کشیدند.
در پایان این داوید ویا بود که برنده پنالتی با چشمان بسته شد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد