مواد لازم: گوشت گوسفند: 350 گرم، پیاز: یک عدد بزرگ، هویج: نیم کیلو ، آلو بخارا: 150 گرم ، زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری ، روغن: به میزان لازم ، نمک و فلفل: به میزان لازم
کد خبر: ۷۶۸۹۹۹

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خلال کنید و در یک قابلمه مناسب، روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و آن را هم تفت دهید. سه لیوان آب روی گوشت بریزید و بگذارید پخته شود. آلو بخارا را بشویید و خیس کنید. هویج را هم خلال کنید و کمی تفت دهید. وقتی گوشت تقریبا پخته شد، هویج و آلو بخارا و زعفران و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد. این خورش باید کم آب باشد. بعد از آماده شدن، در ظرف مناسب بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها