گلایه خانم بازیگر

ظاهرا اوضاع بازیگری برای عده‌ای از پیشکسوتان دنیای بازیگری طعم و بوی گذشته را ندارد. ورود تعداد زیادی بازیگر جوان به این حوزه و دستمزدهای پایین آنها باعث شده تا کار کمتری به پیشکسوتان بازیگری پیشنهاد شود.
کد خبر: ۷۶۵۵۰۸

گلایه‌هایی که گاه و بیگاه از این بازیگران در گوشه و کنار می‌شنویم به شیوه فیلمسازی برخی از تهیه‌کنندگان برمی‌گردد که بیشتر به فکر منافع خود هستند تا استفاده از هنرمندان شناخته‌شده این عرصه. بجز پروانه معصومی که مدتی پیش از اوضاع دنیای بازیگری گلایه کرده بود، مهوش صبرکن هم در صحبت‌هایی به وضع موجود انتقاد کرده است. صبرکن که به اتفاق شوهرش از بازیگران خوب سینما و تلویزیون محسوب می‌شوند، گفته است: «پیشنهادهای خوبی برای بازیگری به من شد، اما وقتی پای میز قرارداد می‌رفتم رقم‌های عجیب و غریبی پیشنهاد می‌شد، این عدد و رقم‌ها حتی دستمزد سه سال قبل من را هم شامل نمی‌شد به همین دلیل ترجیح دادم به خودم احترام بگذارم و در این شرایط جلوی دوربین عده‌ای از تهیه‌کننده‌های فرصت‌طلب نروم.»

این درحالی است که اکنون بخش عمده‌ای از هزینه تولید یک اثر تلویزیونی یا سینمایی به بازیگران یک اثر تعلق می‌گیرد وهرچه تعداد بازیگران یک اثر زیاد باشد به همان نسبت هزینه صرف شده برای بازیگران بیشتر می‌شود. معمولا این نسبت تغییر هزینه برای بازیگران از شیب مناسبی نسبت به دیگر عوامل پشت صحنه برخوردار است و ممکن است در عوض دستمزد برخی از عوامل پشت صحنه در چند سال اخیر رشد آنچنانی نداشته باشد. با این وجود صحبت‌های این بازیگران پیشکسوت هم در جای خودش قابل تامل است که خواهان افزایش دستمزد برای بازی در نقش‌های تازه هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها