حسین شعبانی شرایط تولید مرغ گوشتی را مطلوب عنوان کرد و افزود: قیمت این کالا همچنان پایین است.
وی با بیان اینکه هزینه تمام شده تولید مرغ زنده حداقل 4500 تومان است، گفت: قیمت فروش این کالا در حال حاضر بین 4200 تا 4300 تومان به صورت مدتدار و 4100 تومان به صورت نقدی است، ضمن اینکه قیمت منطقی آن با در نظر گفتن سودی عادلانه برای تولیدکننده، باید 4700 تا 4800 تومان باشد.
مدیرعامل اتحادیه مرغ داران گوشتی استان البرز با اشاره به مهمترین راه خروج از مشکلات تولید، افزود: در این راستا باید برای صادرات مستمر برنامهریزی کرد.
شعبانی در مورد سخنان برخی مسئولان مبنی بر اینکه مردم از خوردن مرغ درشت صرفهنظر کنند، با بیان اینکه مرغ با وزن سبکتر نسبت به مرغ درشت خوشخوراکتر است، گفت: علاوه بر این مرغ کم وزن، دانه کمتری میخورد اما متاسفانه مردم کشور به مصرف مرغ درشت عادت کردهاند و این عادت باید به تدریج تغییر یابد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم