حسین شعبانی شرایط تولید مرغ گوشتی را مطلوب عنوان کرد و افزود: قیمت این کالا همچنان پایین است.
وی با بیان اینکه هزینه تمام شده تولید مرغ زنده حداقل 4500 تومان است، گفت: قیمت فروش این کالا در حال حاضر بین 4200 تا 4300 تومان به صورت مدتدار و 4100 تومان به صورت نقدی است، ضمن اینکه قیمت منطقی آن با در نظر گفتن سودی عادلانه برای تولیدکننده، باید 4700 تا 4800 تومان باشد.
مدیرعامل اتحادیه مرغ داران گوشتی استان البرز با اشاره به مهمترین راه خروج از مشکلات تولید، افزود: در این راستا باید برای صادرات مستمر برنامهریزی کرد.
شعبانی در مورد سخنان برخی مسئولان مبنی بر اینکه مردم از خوردن مرغ درشت صرفهنظر کنند، با بیان اینکه مرغ با وزن سبکتر نسبت به مرغ درشت خوشخوراکتر است، گفت: علاوه بر این مرغ کم وزن، دانه کمتری میخورد اما متاسفانه مردم کشور به مصرف مرغ درشت عادت کردهاند و این عادت باید به تدریج تغییر یابد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد