
هفته گذشته مردی با حضور در پلیس آگاهی شهرستان مشهد از همسر پزشک خود به اتهام آدمربایی شکایت کرد و گفت: همسرم به دلیل انتقامجویی درباره اختلاف بر سر یک فقره چک مرا به زور سوار خودرویش کرد و ربود و مجبورم کرد اسناد و مدارکی را امضا کنم و بعد مرا رها کرد.
با شکایت وی، همسرش که یک پزشک بود، تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و دو روز پیش دستگیرشد.
متهم با انتقال به پلیس آگاهی گفت: شوهرم یک فقره از چکهایم را دزدید و با جعل نام و امضای من، مبلغ هفت میلیارد تومان در آن ثبت کرد و پس از معامله با فردی این چک را به وی پرداخت کرده بود. این در حالی بود که موجودی در حسابم نبود و با این کار شوهرم به دردسر افتادم و شاکی به جای شوهرم از من شکایت کرد و دستور جلب من صادر شده بود.
وی اضافه کرد: با اطلاع از موضوع و برای اینکه به ناحق روانه زندان نشوم، همسرم را ربودم تا او را مجبور کنم پول و بدهیاش را بپردازد تا گرفتار نشوم.
با صدور قرار قانونی برای این متهم، تحقیقات از وی ادامه دارد./ پایگاه خبری پلیس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: